Skip to main content

Unidrain-linjalattiakaivo on turvallinen valinta jokaiseen kylpyhuoneeseen. Ainutlaatuisen teräsrakenteensa ansiosta sen voi asentaa kosteusturvallisesti kiinni seinään. Kapea, tyylikäs linjalattiakaivo antaa mahdollisuuden myös suuriin lattialaattoihin.
Designpalkintoja niittänyt Unidrain on helppo puhdistaa ja mukava käyttää.

Lue lisää.

 

Laajasta mallistosta löytyy jokaisen kylpyhuoneen tyyliin sopiva kansi

Tutustu mallistoihin tarkemmin.

 

Helppo asentaa

Unidrainin asentaminen ei ole rakettitiedettä. Katso 2,5 minuutin animaatio, josta näet asentamisen kaikki vaiheet kaivon sijoittelusta laatoittamiseen saakka.
Huom! Vedeneristys on suoritettava aina vedeneristevalmistajan ohjeiden mukaisesti.

 

Kokemuksia Unidrainista

 

LVI-asentaja Jarkko Frigård, Näsin Vesijohtoliike Oy:
"Ei Unidrainin asentaminen ole sen kummallisempaa kuin muidenkaan lattiakaivojen".
 

Kun Jarkko asensi Unidrainia ensimmäistä kertaa, se herätti kysymyksiä. Unidrainilta saadun teknisen tuen jälkeen asennukset ovat sujuneet hienosti.
 

 

 

 

 

 

 

 

Miksi Martin valitsi kotiinsa Unidrain-linjalattiakaivot?

Martin rakensi perheelleen kodin, jonka kylpyhuoneisiin he valitsivat Unidrain-linjalattiakaivot. Halu suuriin lattialaattoihin ja selkeisiin linjoihin herätti kiinnostuksen Unidrainiin. Lopullisesti hankinnan ratkaisi luotettava tuote. Käytössä Unidrainit ovat olleet mukavat ja helpot siivota.

 

 

 

 


Thomas Granberg on Unidrain Oy:n toimitusjohtaja. Videolla hän kertoo, miten Unidrain poikkeaa muista lattiakaivoista ja miksi Unidrain kuuluisi jokaiseen kylpyhuoneeseen. Tasaisempi lattia ja yksisuuntainen kaato on paitsi kaunis ja miellyttävä, myös turvallisuuteen vaikuttava asia.

 

 

 

 

 

Kysy lisää täyttämällä lomake!

Lataa esitteitä

 

Selaile ja lataa tuote-esitteitämme ja inspiraatiokatalogeja. 

 

Kokeile suunnitteluohjelmaa

 

Suunnitteluohjelmalla voit helposti koota kohteeseesi sopivan Unidrainin. Voit lähettää listan tarvittavista osista sähköpostiisi.

 

Tilaa uutiskirje

Oletko rakennusalan ammattilainen? Pysy ajan tasalla Unidrain-uutisista ja tilaa uutiskirjeemme, joka kolahtaa sähköpostiisi n. 8 kertaa vuodessa.
 

Ota yhteyttä meihin

 

Tästä linkistä löydät asiakaspalvelumme ja työntekijöidemme yhteystiedot. Ole rohkeasti yhteydessä, jos kaipaat apua tai lisätietoja.

 

 

 

 

Blogejamme lukemalla löydät paljon lisäinformaatiota