Skip to main content

Lattiakaivo

Unidrain-lattiakaivot takaavat tyylikkäät ja toimivat ratkaisut suihkunurkkauksiin ja kylpytiloihin. Valitsit sitten kuuluisan linjalattiakaivon tai hillityn kulmalattiakaivon, saat varmasti tyylikkään ja täysin vesitiiviin ratkaisun.

Lattiakaivon kokoonpanossa on monia vaihtoehtoja, joten se sopii kaikkiin rakenteisiin uudis- ja korjausrakennuskohteissa. Tilaan voidaan valita juuri haluttu ilme tyylikkään ClassicLine- tai HighLine-malliston ansiosta. Lattiakaivot voidaan myös valmistaa mittojen mukaan. Mittatilausjärjestelmät (Moduuli 1100) sopivat erityisesti wellness-, urheilu-, oppilaitos- ja hotellikohteisiin sekä suuriin, yksityisiin kylpytiloihin. Mittatilausjärjestelmät valmistetaan mittojen mukaan ja ne mukailevat ClassicLine- ja HighLine-sarjojen ilmettä. Mittatilausjärjestelmät voidaan valmistaa tarkalleen toiveiden mukaisiksi. Lue lisää lattiakaivoista, ritilöistä ja lattiakaivokalusteista.

 

Näytä kaikki tuotteet

Kaksi lattiakaivomallia ja kaksi ainutlaatuista ritilämallistoa

Mittatilausjärjestelmät

Kaksi designmallistoa

Lattiakaivo - ClassicLine

ClassicLine

Alkuperäinen Unidrain-lattiakaivo

Lattiakaivo - HighLine

HighLine

Ainutlaatuinen Unidrain-lattiakaivo

ClassicLineLinjalattiakaivot ovat Unidrainin perusta. Jo itse lattiakaivo patentoituine seinä- ja lattialiitoksineen on mullistava keksintö, sillä lattiakaivo voidaan sijoittaa täysin turvallisesti aivan seinän viereen.

ClassicLine on alkuperäinen Unidrain-malli, joka koostuu kehyksestä ja ritilästä. Kehys on pakollinen, sillä se tukee ritilää. Kuusi harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettua mallia takaavat, että jokaiseen makuun löytyy sopiva ratkaisu.

Lattiakaivo - ClassicLine - Column
Column
Lattiakaivo - ClassicLine - Stripe
Stripe
Lattiakaivo - ClassicLine - Anniversario
Anniversario
Lattiakaivo - ClassicLine - Classic
Classic
Lattiakaivo - ClassicLine - Square
Square
Lattiakaivo - ClassicLine - Inca
Inca

HighLineHighLine on ainutlaatuinen ja palkittu Unidrain-sarja. Tässä mallistossa ritilä on korvattu paneelilla. Sarjassa on teräksestä ja huurretusta lasista valmistettuja paneeleja sekä hillitty Custom. Custom-mallissa lattiakaivoon tulee pala ympäröivän lattian lattialaattaa, jolloin lattiakaivosta tulee lähes huomaamaton. HighLine-sarja sopii ylellisyyttä arvostavalle.

Lattiakaivo - HighLine - Custom
Custom
Lattiakaivo - HighLine - Custom med ramme
Custom med ramme
Lattiakaivo - HighLine - Cassette
Cassette
Lattiakaivo - HighLine - Panel
Panel
Lattiakaivo - HighLine - Frostet glas White
Frostet glas White
Lattiakaivo - HighLine - Frostet glas Black
Frostet glas Black

Galleri

EsitteetClassicLine
ClassicLine

Selaa

Lataa

HighLine
HighLine

Selaa

LattaNäytä kaikki esitteet

Etsitkö helppoa tapaa suunnitella Unidrain-kokonaisuus? Suunnittele ja laske on suunnittelutyökalu, jolla saat helposti koottua vakiotuotteista koostuvan Unidrainin. Kokeile!
 

Puhelin
020 778 9030
info@unidrain.fi