Lattiakaivo

- Designelementti kylpyhuoneeseesi

unidrain®-lattiakaivo on elegantti ja toimiva ratkaisu suihkuun ja muihin märkätiloihin. Valittavanasi on joko hyvin tunnettu linjalattiakaivomme tai diskreetisti nurkkaan kätkeytyvä kulmalattiakaivo, molemmat tyylikkäitä ja 100% vedenpitäviä ratkaisuja. Lattiakaivoissamme on erilaisia kokoonpanovaihtoehtoja, joten täydellinen ratkaisu löytyy kaikkiin rakenteisiin – niin uudisrakentamiseen kuin remontointiinkin. Valitse visuaalista silmääsi miellyttävä loppusilaus ClassicLine- ja Highline-sarjojen ritilävalikoimasta.  

Kylpyhuoneen lattiakaivo, jossa ruostumattomasta teräksestä valmistettu ritilä

Lattiakaivoja voidaan valmistaa myös mittatilaustyönä. Muunneltavat Moduuli 1100 –lattiakourut soveltuvat erityisesti wellness-, urheilu- ja koulutiloihin, hotelleihin ja suuriin yksityiskotien kylpyhuoneisiin. Moduulikourut valmistetaan juuri tarvitsemiesi mittojen mukaisesti ja viimeistellään ClassicLine- tai HighLine-sarjan ritilöillä.

Lue lisää erilaisista lattiakaivoistamme:

Linjalattiakaivo

ClassicLine lattiakaivo

Linjalattiakaivoja on saatavilla kahta eri mallistoa: ClassicLine ja HighLine. Linjalattiakaivo asennetaan seinän viereen.

Lue lisää linjalattiakaivoista:

 

Kulmalattiakaivo

Kulmalattiakaivoja on saatavilla kahta eri mallistoa: ClassicLine ja HighLine. Kulmalattiakaivo asennetaan nurkkaan, seinän viereen.

Lue lisää kulmalattiakaivosta

Moduulikourut

Moduulikourut (Moduuli 1100) tilataan mittojen mukaan ja valmistetaan mittatilaustyönä. Moduuliratkaisu on ihanteellinen esimerkiksi erilaisiin julkisiin tiloihin, pukuhuoneisiin tai suuriin kylpyhuoneisiin.
Lue lisää moduulikouruista


Kokoa oma kylpyhuonejärjestelmäsi yhdistelemällä erilaisia unidrain®-tuotteita

Lisää tuotteita omaan luetteloosi, niin saat yhteenvedon tarvittavista komponenteista.


Modul 1100 -erikoiskourut valmistetaan mittojen mukaan. Moduulikourut voivat olla useiden metrien pituisia, ja ne sopivat siten julkisiin tiloihin, pukuhuoneisiin ja suuriin kylpytiloihin.

Napsauta oheista kuvaa ja suunnittele kouru mittojesi mukaan.

Etsi jälleenmyyjä / asennusliike

Syötä postinumero tai kaupunki ja etsi lähin jälleenmyyjä tai esittelytila.