Uusi Unidrainin tuotekuvasto 2011 – uudet komponentit säästävät asennusaikaa

14.06.2011

unidrain® tuo markkinoille uuden, parannellun kulmalattiakaivon ja viemärikaivon. Uusi lattiakaivo säästää aikaa ja rahaa LVI-asennuksissa.


unidrain® on tunnettu uraauurtavista ja palkituista linjalattiakaivoistaan. Nyt unidrain® laajentaa valikoimaansa vaihtamalla lattiakaivosarjan kulmamallin komponentteja. Kyseessä on varsin merkittävä muutos, koska se säästää asennuksessa sekä aikaa että rahaa.

Aikaa säästävä ratkaisu
unidrain® on asettanut uuden laatutason lattiakaivoille jo vuodesta 2003 lähtien, mistä kulmalattiakaivo on yksi esimerkki. Kulmalattiakaivo on viimeistä yksityiskohtaa myöten viimeistelty, ja sen uudet elementit helpottavat LVI-asentajan työtä ja säästävät lukuisia työtunteja. Uudessa pyöreässä viemärikaivossa on joustava taivutettava putki, joten lattiakaivon asentaminen on helppoa jopa ahtaissa kylpyhuoneissa. Nyt kaikki voivat saada kylpyhuoneeseensa laadukasta ja tyylikästä muotoilua.

Luonnollinen valinta remontointiin

Optimoitu kulmalattiakaivo madaltaa rakennuskorkeutta entisestään. Siksi se sopiikin sekä remontti- että uudiskohteisiin.

– Tiedämme, että uudiskohteiden kylpyhuoneisiin halutaan enemmän neliöitä kuin aikaisemmin. Myös vanhoissa rakennuksissa asuvat haluavat pieniin kylpyhuoneisiinsa muotoilultaan tyylikkäitä ratkaisuja. Kulmalattiakaivon uudet komponentit antavat LVI-asentajalle vapauden tehdä tyylikäs asennus uhraamatta työhön turhaa rahaa, työaikaa ja asennuskäyntejä, kertoo Unidrainin tuotepäällikkö Jakob Honoré.unidrain® tuo samalla kertaa markkinoille uudistetun kulmakalusteen, joka sopii uuteen viemärikaivoon. Lisäksi kulma- ja linjamalliin voi molempiin yhdistää Unidrainin uuden vesilukon, jonka itselukittuva hajulukko estää epämiellyttävän hajun ja kosteuden nousemista viemäristä.

HighLine-sarja laajenee kulmamalliin sopivalla ruostumattomalla teräspaneelilla ja linjamalliin sopivilla lasipaneeleilla, joissa on käytetty valkoista ja mustaa huurrettua lasia.

Lataa: Luettelo


Lehdistöyhteydet

 

Thomas Granberg, Purus Oy
General Manager
P. 044 763 2101 | thomas.granberg@remove-this.purus.fi

Etsi jälleenmyyjä / asennusliike

Syötä postinumero tai kaupunki ja etsi lähin jälleenmyyjä tai esittelytila.