Uusi monipuolinen viemärikaivo matalalla asennuskorkeudella ja kahdella sivuliitoksella

Unidrain lisää tuotevalikoimaansa viemärikaivolla, jolla on matala asennuskorkeus. Matalan viemärikaivon kehittämisen lähtökohtana on ollut monipuolistaa asennusvaihtoehtoja ja helpottaa ylläpitoa loppukäyttäjän näkökulmasta.

Tanskalainen Unidrain tekee kaikkensa varmistaakseen, että se täyttää LVI-alan vaatimukset. Unidrain lähestyy uutta tuotekehitystä kriittisesti, yhdistäen muotoilun, toimivuuden ja joustavuuden.

Vie vähemmän tilaa ja on monipuolinen toiminnallisuudeltaan

Unidrainin lähestymistapa tuotekehitykseen näkyy sen uudessa viemärikaivossa, jossa on kaksi sivuliitosta.

”Riippuen valitusta kaivon pituusmallista, kokonaisasennuskorkeus alkaen 146 mm. Matala asennuskorkeus mahdollistaa tuotteen käytön rakenteissa joissa korkeutta on käytettävissä rajallisesti. Tämä on valtava etu esimerkiksi monikerroksisissa rakennuksissa”, Unidrainin tekninen johtaja Lasse Lyck sanoo.

Kaksi sivuliitosta tarkoittavat myös, että asentaja voi hyödyntää useita toimintoja ja liitäntätapoja yhdistämällä veden muista lähteistä, kuten pesukoneesta tai saunan kuivakaivosta.

Sivuliitosten kytkentöjä helpottaa mukana olevat kaksi supistusyhdettä, jotka pienentävät sivuyhteet 40 mm:stä 32 mm:iin.

Vesilukko itsepuhdistuvilla ominaisuuksilla

Viemärikaivo on STF-tyyppihyväksytty ja täyttää EN1253-standardin. Vesilukko palvelee molempia sivuyhteitä jolloin vesilukkoa ei tarvita liitettyihin laitteisiin tai lähteisiin. Tämä helpottaa asentajan työtä.

”Vesilukko on irrotettava, ja se on helppo puhdistaa ja huoltaa. Yhdessä viemärikaivon rungon kanssa se muodostaa P-vesilukon. Lisäksi vesilukko puhdistuu paremmin itsestään. Tietysti loppukäyttäjälle on tärkeää, että ylläpito on helppoa ja mutkatonta”, Lyck sanoo.

Vaatimuksia ja tarpeita on monia, mutta Lyckillä ei ole epäilystäkään, etteikö uusi matala viemärikaivo olisi ansainnut paikkansa LVI-markkinoilla.

Odotukset ovat suuret. Kyseessä on uusi tuote, joka voi nousta suosioon sivuliitoksellisten lattiakaivojen markkinoilla. Uusi viemärikaivomme voi päihittää jopa osan Unidrainin omista vanhoista malleista, Lasse Lyck toteaa.


Tarkemmat tuotetiedot

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa