Unidraineja asentava Jarkko: Linjalattiakaivon asentaminen ei ole sen vaikeampaa kuin muidenkaan

Näsin Vesijohtoliikkeen LVI-asentaja Jarkko Frigård tietää, mikä Unidrainin linjalattiakaivossa on asentajan näkökulmasta parasta: se ei ole yhtään sen vaikeampi asennettava kuin muutkaan lattiakaivot. Tavallisista lattiakaivoista poiketen Unidrainin linjalattiakaivon voi sijoittaa kylpyhuoneessa kiinni seinään, ja lopullisella ulkonäölläkin on monta eri vaihtoehtoa.
Unidrain

Unidrain-linjalattiakaivot ovat tulleet jäädäkseen. Jo yli 800 000 tehtyä asennusta tekee Unidrainista monessa maassa jo rakennusalan ensisijaisen lattiakaivovalinnan.

Jarkon ensimmäiseen Unidrain-asennukseen toi varmuutta Unidrainin tarjoama jatkuva tekninen tuki ja asennuksen opastaminen:

“Unidrainilta tultiin auttamaan asennuksessa ja näyttämään, kuinka linjalattiakaivolle löydetään kylpyhuoneesta oma paikkansa. Tämä helpotti ensimmäistä asennuskertaa runsaasti ja tästä eteenpäin kaikki onnistui mainiosti”, Jarkko kiittelee.

Unidrain mahdollistaa monipuolisia ja kosteusturvallisia kylpyhuoneratkaisuja

Unidrain-linjalattiakaivot ovat esteettömiä ja täysin kosteusturvallisia. Patentoidut seinälaipat pitävät veden loitolla rakenteista ja pienentävät tutkitusti rakennusvirheiden riskiä projekteissa. Jos seinät ovat suorat kaivon asennusvaiheessa, kaivo on helppo asentaa kiinni seinään tai nurkkaan.

Jarkko haluaa myös muistuttaa oikean työjärjestyksen tärkeydestä:

– Seinien suoristaminen kannattaa tehdä ennen kaivon asentamista.

Unidrain-linjalattiakaivo mahdollistaa suihkunurkkauksiin ja kylpytiloihin tyylikkään ja toimivan ratkaisun.  Sekä Unidrain-linjalattiakaivo että tilaa säästävä kulmalattiakaivo ovat täysin vesitiiviitä ja sopivat täydellisesti kaikkiin rakenteisiin.

– Unidrain sopii mielestäni kaikkiin kohteisiin, joihin halutaan vähän nykyaikaisempi ja tyylikkäämpi kylpyhuone, Jarkko sanoo.


Klikkaa ja lue lisää Unidrainista ja sen asentamisesta!

Katso video, jossa Jarkko kertoo ajatuksiaan Unidrainin asentamisesta

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa