Skip to main content

Lisää luksusta kylpyhuoneisiin

Tavoitteemme on tehdä arkisista asioista ylellisiä elämyksiä. Siksi lanseerasimme uuden kylpyhuonetarvikesarjan, joka edustaa Unidrainin ikonista muotoilua ja ainutlaatuisia ominaisuuksia. Uudet tuotteet tuovat kylpyhuoneeseen harkittua toimivuutta, yhdenmukaista muotoilua ja persoonallista ilmettä.

Uusi sarja on nimeltään Reframe Collection by Unidrain, ja se kattaa laajan valikoiman tuotteita pyyhetangoista WC-paperitelineisiin ja WC-harjoihin. Sarjan tuotteet on saatavilla viidessä eri värissä, jotka luovat kylpyhuoneeseen täysin uudenlaista ilmettä:

– Uusi sarja on ajan trendien mukainen. Se tuo persoonallista ilmettä kylpyhuoneeseen, jossa on luonnonmateriaaleja, kuten marmoria, puuta ja liuskekiveä. Voit täydentää kylpyhuonetyyliäsi tarvikkeilla, joista on saatavilla viisi ylellistä pinnoitevaihtoehtoa: messinki, kupari, musta sekä kiillotettu ja harjattu ruostumaton teräs. Tarvikkeet sopivat yhteen Unidrainin HighLine Colour -sarjan lattiakaivojen kanssa. Näin voit luoda kylpyhuoneeseen yhdenmukaisen ilmeen ja värimaailmaltaan harmonisen kokonaisuuden, sanoo Unidrainin pääsuunnittelija Kenneth Waaben.

Uusi tarvikesarja tarjoaa kuitenkin enemmän kuin vain ylellisiä yksityiskohtia ja toisiinsa yhteensopivan pyyhekoukun ja WC-harjan. Uusilla tuotteilla on arkea helpottavia erityisominaisuuksia. Esimerkkinä on Unidrainin uusi saippuahylly: kätevä kuivauslasta kuuluu kokonaisuuteen ja se kiinnittyy hyllyyn piilomagneeteilla. Toinen esimerkki on WC-harja, joka vähentää roiskeita. Ja jopa WC-paperirullan pidike on saanut fiksun ominaisuuden, eli rulla pysyy aina symmetrisesti keskellä pidikettä.

– Teemme arkisista asioista ylellisiä elämyksiä. Siksi olemme kehittäneet kylpyhuoneeseen pieniä arkisia esineitä. Uskomme, että ihmiset valitsevat mieluummin fiksun muotoilun, joka helpottaa arkea ja tekee siitä inspiroivaa, sanoo Kenneth Waaben.
 

Trendit syntyvät hotelleissa ja kylpylöissä


Reframe Collection by Unidrain on ainutlaatuinen sarja, jonka Unidrain odottaa herättävän kiinnostusta muotoilusta kiinnostuneiden keskuudessa maailmanlaajuisesti. Sen odotetaan kiinnostavan myös ensiluokkaisia hotelleja ja kylpylöitä, jotka haluavat tarjota asiakkailleen tavallista parempia elämyksiä.

– Kylpyhuoneesta on tullut kodin keskeinen tila. Käytämme sisustamiseen enemmän rahaa ja tavoittelemme yksilöllistä tyyliä, joka huokuu ylellisyyttä ja arvokkuutta. Moni hakee innoitusta hotelleista ja tuo niiden sisustustyylejä kotiinsa. Siksi hotellien on tärkeää olla kiinni uusimmissa trendeissä. Upea kylpyhuone voi auttaa hotellia saamaan parempia arvioita ja houkuttelemaan enemmän asiakkaita. Ja tässä yksityiskohdat ovat ratkaisevassa asemassa. Odotankin, että uusi sarjamme saa hyvän vastaanoton niin arkkitehdeiltä ja sisustussuunnittelijoilta kuin muotoilusta, käsityöstä ja laadusta kiinnostuneilta kuluttajiltakin, Kenneth Waaben toteaa lopuksi.

 

 Katso koko Reframe Collection by Unidrain -sarja

 

 

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing manager

Tanja Stade

[email protected]

040 6838 720

 

Uutiset