Skip to main content

Nykyaikaisen kylpyhuoneen suunnittelu

Tyylikkään, toimivan ja nykyaikaisen kylpyhuoneen suunnittelu ei ole vaikeaa, kunhan olet ajoissa asian äärellä. Lattiakaivon valinta on olennainen osa nykyaikaisen kylpyhuoneen suunnittelua ja se määritellään kylpyhuoneen suunnitelmiin jo lvi-suunnitteluvaiheessa.

 

Linjalattiakaivojen käyttö yleistyy kokoajan. Tämä johtuu linjalattiakaivon tuomista eduista ja positiivisesta vaikutuksesta asunnon jälleenmyyntiarvoon.

 

Unidrain linjalattiakaivo koostuu neljästä osasta. Kaivon asentaminen on mahdollista sekä uudis-, että saneerauskohteisiin ja sen käyttö mahdollistaa yhdensuuntaisen lattiakaadon ja ajanhenkisten isojen lattialaattojen käytön kylpyhuoneissa.

 

Valikoimastamme löytyy vakiona useita eri pituuksia (300-1200 mm), myös ritilä- ja paneelivaihtoehtoja on useita. Unidrain HighLine-mallistoa on saatavan myös trendikkäissä PVD-pinnoitetuissa metalliväreissä.

 

Tämän lisäksi voit suunnitella Unidrainin myös mittatilaustuotteena. Tehtaamme valmistaa mittatilauskaivoja jopa 7 metrin pituisena.

 

Unidrain suunnittelu

 

Unidrain-suunnitteluohje on laadittu helpoksi käsikirjaksi Unidrain-lattiakaivojen suunnitteluun.Suunnitteluohjeessa käsitellään tärkeimmät seikat Unidrainin rakenteesta, osista, mitoituksesta ja sijoittelusta

 

Suunnitteluohjelma kuljettaa sinut läpi osien valinnan ja tarjoaa valmiit vaihtoehdot. Valikon vieressä olevasta kuvasta näet, miten valmis kaivoratkaisu muuttuu osia valitessa. Suunnitteluohjelmasta saat lähetettyä itsellesi tai asiakkaallesi osalistan tuotekoodeineen. Suunnitteluohjelmasta saat myös helposti mittapiirrokset ja DWG-kuvat.

 

Tuoteluettelostamme löytyvät tarkat tuote- ja mittatiedot.

 

BIM-objektit helpottavat taloteknistä suunnittelua ja tietomallinnusta. Unidrainlattiakaivojen älykkäät BIM-objektit on koottu helppokäyttöisiksi tuotepaketeiksi, jotka sisältävät lattiakaivokalusteen ja viemärikaivon samassa objektissa.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
040 6838 720
[email protected]

 

Uutiset