Skip to main content

Unidrain ReFrame -mallisto viimeistelee kylpyhuoneen

Keväällä myyntiin tulevassa Unidrain ReFrame -mallistossa yhdistyvät huippumuotoilu ja toiminnallisuus – kylpyhuone saa ylellisen ja yksilöllisen ilmeen.

Unidrain ReFrame -mallisto viimeistelee kylpyhuoneen

Unidrain on uudistanut kylpyhuoneen vakiovarusteita ja tuloksena on tyylikäs, käytännöllinen ja vähän ylellinenkin mallisto perustuotteita. Innovatiiviseen mallistoon kuuluu tällä hetkellä wc-harja, pyyhetanko ja -koukut, suihkuhylly ja -lasta sekä wc-paperirullan pidike.
ReFrame-tuotteet on muotoiltu samalla pohjoismaisella linjakkuudella kuin Unidrainin laadukkaat linja- ja kulmalattiakaivotkin. Kylpyhuoneeseen saa näin helposti yhtenäisen ja harkitun sisustuksen.

Toiminnallisuus helpottaa arkea

ReFrame-malliston kehittämisessä on korkealuokkaisen, minimalistisen muotoilun lisäksi kiinnitetty erityistä huomiota myös tuotteiden toimivuuteen.
Esimerkiksi wc-harjan sisäsäiliössä on muovikaulus, joka estää lian kulkeutumisen ulko- ja sisäsäiliön väliin. Sisäsäiliön pienen kahvan avulla säiliön voi tyhjentää koskematta käsin säiliöön. Harjan anti-drip-ominaisuus vähentää tehokkaasti pisarointia.
Pyyhekoukut ovat nimensä mukaisia eli eivät nykyisin hyvin yleisesti käytettäviä suoria, lyhyitä tappeja, vaan linjakkaita koukkuja, joissa pyyhkeet pysyvät paikoillaan. Koukut voidaan asentaa seinään ruuvaamalla tai liimaamalla.
Suihkuhyllyssä on selkeät urat, joista vesi poistuu varmasti. Hyllyyn on innovatiivisesti kiinnitetty magneetilla tyylikäs suihkulasta.
ReFrame-tuotteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ne on käsitelty pvdf-pinnoitteella, joka hylkii likaa, kestää hankausta ja säilyttää tuotteen alkuperäisen värin. 

Viihtyisä, yksilöllinen kylpyhuone

Viimeisen vuosikymmenen aikana kylpyhuoneiden sisustuksessa on tapahtunut selvä muutos. Valkoisista ja harmaista sisustuksista on siirrytty yksilöllisiin ja värikkäisiin vaihtoehtoihin. 
ReFrame-malliston tuotteet saakin samoissa väreissä kuin Unidrainin lattiakaivot. Valittavissa viisi väriä: harjattu teräs, messinki, kupari, kiillotettu teräs ja matta musta. 
Rakennuttajat ja asukkaat ovat nykyisin valmiimpia satsaamaan entistä enemmän kylpyhuoneen viihtyisyyteen ja ylellisyyteen. Kylpyhuoneista on tullut myös hyvinvoinnin ja rentoutumisen paikkoja, jossa vietetään hetki omaa aikaa. 
Matkustajatkin arvostavat hotellien tyylikkäitä ja toimivia kylpyhuoneita. Unidrainin tuotteita on käytetty monissa laatuhotelleissa eri puolilla maailmaa – myös Suomessa.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Myynti- ja markkinointiassistentti
Hanna Korpela
044 763 2102
hanna.korpela@purus.fi

Uutiset