Skip to main content

Toimitusjohtaja Thomas Granberg: Unidrain mahdollistaa turvallisen, suoran lattian kaikkiin kylpyhuoneisiin

Unidrainin toimitusjohtaja Thomas Granberg kertoo, että tärkein innovaatio Unidrain-ratkaisujen takana oli niinkin yksinkertainen asia kuin suora lattia.

- Kuulostaa hassulta, että innovaatio on suora lattia, mutta kylpyhuoneessa se todellakin oli näin. Suora lattia yhdensuuntaisella kaadolla on monella tavalla parempi kuin perinteinen ratkaisu, jossa lattia on kallellaan hieman joka suuntaan.
 

Muista lattiakaivoista poiketen Unidrain on suunniteltu tila edellä. Se asennetaan kiinni seinään, jolloin lattiasta voidaan tehdä suora, ainoastaan yhteen suuntaan kallellaan oleva.

Seinän ja lattian liitokseen on teräslaipparakenteen vuoksi mahdotonta syntyä vuotokohtia, joten Unidrain on myös erittäin turvallinen valinta. Patentoidut Unidrain -seinä- ja lattialaipat tekevät linjalattiakaivosta täysin kosteusturvallisen ja uniikin, ja tästä johtuen Unidrainin tuotteista onkin monessa maassa tullut rakennusalan ensisijainen lattiakaivovalinta.

Turvallinen, tyylikäs ja jokaiseen kylpyhuoneeseen sopiva valinta

Unidrain on erittäin turvallinen valinta myös kylpyhuoneen käyttäjälle suoran lattian mahdollistaessa esteettömän kulkemisen:
 

- Joku saattaisi jopa sanoa, että Unidrain on maailman turvallisin lattiakaivo. Väestön ikääntyessä on äärimmäisen tärkeää taata kylpyhuoneiden turvallisuus. Suora lattia on yksinkertaisesti huomattavasti turvallisempi kuin muhkurainen, eri suuntiin kallellaan oleva lattia, Thomas kertoo.
 

Unidrain-linjalattiakaivojen modulaarisuus takaa sopivan ratkaisun jokaiseen kohteeseen, jolloin teknisiä esteitä käytölle ei ole. Olipa valinta sitten kiitelty Unidrain-linjalattiakaivo tai tilaa säästävä kulmalattiakaivo, on ratkaisu täysin vesitiivis ja täydellisesti kaikkiin rakenteisiin sopiva, sekä ehdottoman tyylikäs.
 

- Tuotteidemme skandinaavinen, erittäin tyylikäs ja minimalistinen design yhdistettynä turvallisuuteen ja suomalaiseen teräkseen luo ainutlaatuisen ja upean yhdistelmän, Thomas sanoo.


Lue lisää Unidrainin ainutlaatuisista ominaisuuksista täältä


Katso video, jossa Thomas kertoo Unidrainin toimintaperiaatteesta.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
040 6838 720
[email protected]

 

Uutiset