Reframe Collection saa arvostetun kansainvälisen palkinnon

Reframe Collection by Unidrain -lisävarustesarja on saanut jälleen kansainvälisen ja varsin tavoitellun palkinnon: German Design Award 2019 -palkinnon. Palkinto menee kahdelle sarjan tuotteelle, jotka auttavat tyylikkään kylpyhuoneen suunnittelussa.

Toimme hieman yli vuosi sitten markkinoille ylellisen Reframe Collection -lisävarustesarjan. Siitä lähtien sarja on saanut runsaasti huomiota. Se on palkittu Good Design Award- ja IF Design Award -muotoilupalkinnoilla. Nyt saamme ylpeänä lisätä joukkoon vielä yhden kansainvälisen muotoilupalkinnon.

Tunnustus matkastamme

German Design Award 2019 -palkinto on myönnetty Reframe Collection -sarjan saippuahyllylle ja siihen kuuluvalle suihkulastalle sekä WC-harjalle.

– Palkinnon saaminen on suuri kunnia. Se on merkittävä tunnustus sarjalle, jonka suunnitteluun olemme käyttäneet paljon resursseja. Unidrain pyrkii tällä hetkellä laajentamaan tunnettuuttaan maailmanlaajuisesti ja olemaan alan johtava toimija. Mielestämme palkinto vahvistaa, että teemme asioita juuri oikein, markkinointipäällikkö Birgitte Arendsdorf Olsen toteaa.

Unidrainin palkitsemisperusteet 

Tuomariston mukaan tuotteiden palkitsemisen perusteena ovat niiden innovatiivinen ja käytännöllinen muotoilu yhdistettynä tyylikkääseen materiaalivalintaan. Raati arvioi saippuahyllyn seuraavasti:

– Tuotteessa yhdistyy kaksi toimintoa, saippuahylly ja suihkulasta, ja siinä on selkeälinjainen muotoilu ja tyylikkäät materiaalit. Lopputuloksena on erittäin tyylikäs ja laadukas ratkaisu.

Seinä- ja lattiamallisena saatava WC-harja erottuu edukseen esteettisyytensä ansiosta:

– WC-harjan metallipinta kuvastaa sekä selkeälinjaisuutta että korkeaa laatua. Tämä tekee ratkaisusta tyylikkään lisävarusteen, jota ei tarvitse piilottaa katseilta. Erittäin tyylikäs tuote, jonka käytännöllisyys tekee myös vaikutuksen.

Reframe Collection -mallistoon kuuluu myös WC-paperiteline, pyyhekoukku ja pyyhetanko. Kaikki tuotteet ovat saatavana useissa väreissä.

Lue lisää Reframe Collection -mallistosta täältä. 

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa