Reframe Collection by Unidrain on palkittu muotoilustaan

Unidrain on voittanut arvostetun Good Design Award -palkinnon, jonka ovat perustaneet Charles ja Ray Eames vuonna 1950. Tämä legendaarinen palkinto myönnettiin elegantin Reframe Collection -sarjamme suihkuhyllylle ja -lastalle.

Unidrain on voittanut arvostetun Good Design Award -palkinnon, jonka ovat perustaneet Charles ja Ray Eames vuonna 1950. Tämä legendaarinen palkinto myönnettiin Reframe Collection -sarjamme suihkuhyllylle ja kuivauslastalle.

Unidrain lanseerasi keväällä ylellisen Reframe Collection -lisävarustesarjan. Muutamassa kuukaudessa lanseerauksesta sarjan suihkuhylly ja siihen kuuluva suihkulasta varmistivat paikkamme kansainvälisen muotoilueliitin huipulla. Kansainvälinen tuomaristo antoi suihkuhyllyratkaisulle erittäin arvostetun Good Design Award -palkinnon. Se on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista muotoilupalkinnoista, jonka perustivat Chicagossa vuonna 1950 arkkitehdit Charles ja Ray Eames, Edgar Kaufmann Jr. sekä Eero Saarinen.

– Olemme todella ylpeitä tästä Reframe Collection -sarjan saamasta kunnianosoituksesta alan legendaarisimpiin ja vanhimpiin kuuluvalta muotoiluinstituutiolta. Tämä on todellakin tunnustus vailla vertaa, sanoo markkinointipäällikkö Birgitte Arendsdorf Olsen.

Ylellisyyttä kylpyhuoneeseen

Palkittuun saippuahyllyyn kuuluu integroitu suihkulasta, joka kiinnittyy paikoilleen hyllyn alapuolelle piilomagneeteilla. Näin voidaan yhdistää kaksi kylpyhuoneen keskeistä ja välttämätöntä elementtiä tyylikkäällä ja toimivalla tavalla.

Esteettisyyden ja toiminnallisuuden liitto on ominaista koko Reframe Collection -sarjalle, johon kuuluu lisäksi WC-paperiteline, pyyhetanko, pyyhekoukut ja WC-harja. Nämä yhteensopivat elementit luovat kylpyhuoneeseen yhtenäisen ja persoonallisen ilmeen.

– Kylpyhuoneesta on tullut yksi asunnon tärkeimmistä tiloista, johon käytetään entistä enemmän rahaa ja jolta toivotaan persoonallisuutta ja tyylikkyyttä. Reframe Collection muuttaa arjen kokemukset ylellisiksi elämyksiksi. Tuotteita on saatavilla useissa eri sävyissä, jotka antavat uuden ilmeen koko kylpyhuoneelle, sanoo Birgitte Arendsdorf Olsen.

– Uskomme, että kuluttajat kaipaavat älykästä muotoilua, joka tekee arjesta helpompaa ja inspiroivampaa. Meidän nähdäksemme Good Design -palkinto on tunnustus erityisesti tästä lähestymistavasta, hän iloitsee.

Tietoa palkinnosta:

Tämän legendaarisen muotoilupalkinnon myöntää vuosittain The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design yhteistyössä European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies -keskuksen kanssa. Tuomaristo koostuu muotoilijoista, arkkitehdeistä, toimittajista ja kriitikoista kaikkialta maailmasta. Lue lisää osoitteesta www.good-designawards.com.

Muut Unidrainin saamat palkinnot:
o    2017: German Design Award, Special Mention, MatLine
o    2016: IF Design Award, MatLine
o    2016: Red Dot Design Award, Honourable Mention, MatLine
o    2015: Villum Fonden -säätiön rakennuskomponenttipalkinto, Claus Dyre, Unidrainin perustaja
o    2010/2011: Danish Design Award, HighLine
o    2010/2011: Den Danske Designpris, HighLine
o    2010: IF Design Award, HighLine Panel

Lue lisää Reframe Collection by Unidrain -sarjasta

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa