Skip to main content

Palkittu kylpylähotelli valitsi Unidrainit

Marienlyst Strandhotel Helsingørissa, Tanskassa, on laajentanut wellness-tilojaan 1 600 neliömetrin kokoisella rantakylpylällä. Sillä on yksi selvä tavoite: tuoda vieraat lähemmäs luontoa häivyttämällä sisä- ja ulkotilojen rajoja. Tähän tarkoitukseen hotelli on valinnut mm. messinginväriset Unidrain-linjalattiakaivot.

150-vuotias Marienlyst Strandhotel sijaitsee Tanskan Helsingörissä aivan kiinni rantakaistaleessa. Meren vastapuolella siintää ruotsalainen Helsingborgin kaupunki. Tammikuussa 2018 hotellissa otettiin käyttöön ylellinen rantakylpylä kahden vuoden rakennusprojektin jälkeen. Kylpylä on nyt hiljattain palkittu luksustiloistaan Danish Beauty Award 2019 -palkinnolla Vuoden kylpylä -kategoriassa.


1 600 neliön kylpyläalueella, jossa on sekä sisä- että ulkotiloja, on yksi selkeä tavoite: tuoda vieraat lähemmäs luontoa. Yksi projektin päävastuullisista on Jan Mortensen, joka on Marienlyst Strandhotelin palveluksessa ja toiminut projektissa johtavana LVI-insinöörinä ja teknisenä vastaavana.


- Kylpylän suunnittelussa tavoitteena oli, että sisä- ja ulkoilmaelämykset sulautuvat yhteen. Ja koska on kyse kylpylästä, märkätila-asennuksilla, kuten lattiakaivoilla, on keskeinen rooli yleisilmeessä, kertoo Jan Mortensen, joka on myös LVI-yritys Varmeforretningenin omistaja. 

 

Erityisiä materiaaleja erityiseen kylpylään


Hän kertoo, että kylpylää ympäröivällä luonnolla on ollut tärkeä rooli materiaalien valinnassa sekä lattiakaivojen että valaisimien osalta. Lopputuloksena on hieno lämpimien sävyjen yhdistelmä.


- Lattiakaivojen ja valaisimien valinnassa olemme kiinnittäneet huomiota siihen, että emme rakenna tavallista kylpylää. Rakennamme rantakylpylää. Siksi olemme pyrkineet heijastamaan ympäröivää rantaa ja rantaviivaa, jossa aurinko leikittelee hienosti vedessä. Olemme muun muassa valinneet Unidrainin messinkisen linjalattiakaivon kylpylän sisäänkäynnille ja pukuhuoneisiin.


Ylelliset linjalattiakaivot antavat kylpylälle ylellisen vaikutelman. - Olen huomannut, että myös vieraat ovat kiinnittäneet huomiota kaivoihin, Jan Mortensen kertoo:


- Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta vierailta. He ovat ihastuneet kylpylän estetiikkaan ja materiaalivalintoihin ja siihen, miten ne edistävät ainutlaatuista tunnelmaa. Tällainen palaute on todella tärkeää meille, kun Marienlyst Strandhotelin tavoitteena on nimenomaan tarjota ainutlaatuinen wellness-elämys vieraille.

 

Linjalattiakaivot sekä kylpylässä että hotellissa 


Hotelli ei ole valinnut linjalattiakaivojamme vain kylpyläalueelle. Hotellin hiljattain remontoiduista huoneista löytyy ClassicLine Column -lattiakaivot.


- Ylellisyys ja hyvinvointi ovat olennainen osa Marienlyst Strandhotelia ja siihen kuuluvaa kylpylää. Siksi on tietysti mukavaa, että he ovat valinneet lattiakaivomme osaksi elämystä. Estetiikan lisäksi tässä on ratkaistu myös käytännöllinen puoli. Linjalattiakaivot nimittäin helpottavat sekä puhdistusta että parantavat turvallisuutta vesivahinkojen varalta. Tämä on tärkeää hotelleissa, joissa paljon vieraita kirjautuu jatkuvasti sisään ja ulos, sanoo Unidrain A/S:n arkkitehtineuvonantaja Dennis Bagge.

 


Lue lisää HighLine Colour -sarjasta täältä.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing manager

Tanja Stade

[email protected]

040 6838 720

 

Uutiset