Skip to main content

Oletko asentamassa kahta Unidrainia vierekkäin? Tutustu Flex-jatkopalaan.

Uusissa kylpyhuoneissa on usein rinnakkain kaksi suihkua, joiden alle sopii luontevasti vierekkäin kaksi  Unidrain-linjalattiakaivoa.

Kahden tai useamman Unidrainin asentaminen rinnakkain on helppoa. Flex-jatkopalojen avulla lopputuloksesta saadaan haluttaessa täysin yhtenäisen näköinen.

Lattiakaivokalusteen rakenne

Unidrainin ydin on teräksinen lattiakaivokaluste, jossa on laipparakenne vedeneristeen turvallista liittämistä varten. Lattiakaivokaluste on tämän vuoksi aina pidempi kuin näkyviin jäävä kehys.

Jos kaksi vakiomittaista Unidrainia asennetaan vierekkäin (kalusteet 2 mm etäisyydellä toisistaan), näkyviin jäävien kehysten väliin jää 120 mm tila. Tyhjää tilaa jää useimmiten myös nurkkiin, riippuen siitä minkä mallista lattiakaivokalustetta käytetään.

Flex-jatkopalojen käyttö

Keskelle ja nurkkiin jäävien välien laatoittamisen voi helposti välttää käyttämällä Flex-jatkopaloja.

Flex-jatkoapalat ovat metallisia paloja, joiden profiili on sama kuin Unidrainin kehysten. Niitä voi käyttää kehysten välissä ja päissä laattapalojen tavoin. Laatoitusvaiheessa Flex-jatkopala kiinnitetään laattalaastilla paikoilleen ja saumataan normaalisti. 

Valikoima

Flex-jatkopaloja on saatavilla sekä ClassicLine- että HighLine-malliston (ei HighLine Colour mallisto) kehyksiin. Pituuksia on saatavilla 10 mm välein välillä 10-120 mm. 

Muista myös Unidrainin mittatilausmahdollisuus!

Valmistamme useiden kaivojen yksiköitä myös yhtenäisenä, tilan mittojen mukaan. Voimme toimittaa yhteenhitsattuina useiden metrien pituisia lattiakaivoja. Asennusvaiheessa vältyt usean kaivon asentamiselta ja seinälaippa on koko matkalta yhtenäinen. Tuotteen voit suunnitella itse suunnitteluohjelmalla.