Skip to main content

Flex-liitoskehyksillä yhdistät useita kaivoja saumattomasti

Oletko asentamassa kahta Unidrainia vierekkäin? Tutustu Flex-liitoskehyksiin.

Uusissa kylpyhuoneissa on usein rinnakkain kaksi suihkua, joiden alle sopii luontevasti vierekkäin kaksi  Unidrain-linjalattiakaivoa.

Kahden tai useamman Unidrainin asentaminen rinnakkain on helppoa. Flex-liitospalojen avulla lopputuloksesta saadaan haluttaessa täysin yhtenäisen näköinen.

Lattiakaivokalusteen rakenne

Unidrainin ydin on teräksinen lattiakaivokaluste, jossa on laipparakenne vedeneristeen turvallista liittämistä varten. Lattiakaivokaluste on tämän vuoksi aina pidempi kuin näkyviin jäävä kehys.

Jos kaksi vakiomittaista Unidrainia asennetaan vierekkäin, näkyviin jäävien kehysten väliin jää 120 mm tilaa. Tyhjää tilaa jää useimmiten myös nurkkiin, riippuen siitä minkä mallista lattiakaivokalustetta käytetään.

Flex-liitoskehysten käyttö

Keskelle ja nurkkiin jäävien välien laatoittamisen voi helposti välttää käyttämällä Flex-liitoskehyksiä.

Flex-liitoskehykset ovat metallisia paloja, joiden profiili on sama kuin Unidrainin kehysten. Niitä voi käyttää kehysten välissä ja päissä laattapalojen tavoin. Laatoitusvaiheessa Flex-pala kiinnitetään laattalaastilla paikoilleen ja saumataan normaalisti. 

Valikoima

Flex-liitoskehyksiä on saatavilla sekä ClassicLine- että HighLine-malliston kehyksiin. Pituuksia on saatavilla 10 mm välein välillä 10-120 mm. Myös muita pituuksia voidaan valmistaa tilauksesta - ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Muista myös Unidrainin mittatilausmahdollisuus!

Valmistamme useiden kaivojen yksiköitä myös yhtenäisenä, tilan mittojen mukaan. Voimme toimittaa yhteenhitsattuina useiden metrien pituisia lattiakaivoja. Asennusvaiheessa vältyt usean kaivon asentamiselta ja seinälaippa on koko matkalta yhtenäinen. Tuotteen voit suunnitella itse suunnitteluohjelmalla.