Mittatilausratkaisu antaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia

Ratkaisujen räätälöinti kuuluu Unidrainin ydinosaamiseen. Erikoispitkät lattiakaivokalusteet sekä erilaiset kylpyhuoneen lattian kanssa yhteensopivat pintamateriaalit ja laatat kuuluvat yksilöllisiin suunnittelumahdollisuuksiin.

Täydellinen kylpyhuone vaatii täydellisiä ratkaisuja pienimpiä yksityiskohtia myöten. Tätä mieltä ovat sekä suunnittelijat että heidän asiakkaansa, ja mittatilausratkaisut ovat alkaneet kiinnostaa yhä useampaa.

– On selvästi nähtävissä, että mittatilausratkaisujen kysyntä on kasvussa. Sekä yksityisasiakkaat että ammattilaiset etsivät ratkaisuja, jotka sopivat tarkalleen tiettyyn kylpyhuoneeseen. Aiemmin oltiin varovaisia ja valittiin turvallisia vakioratkaisuja, mutta näin ei ole enää. Yksityisasiakkaat ja ammattilaiset ovat muuttuneet entistä rohkeammiksi ja tyylitietoisemmiksi, sanoo Henrik Handschuh, Unidrainin myyntijohtaja.

Rakennuspalikoista räätälöityihin ratkaisuihin

Me Unidrainilla olemme mukautuneet markkinoiden toiveisiin. Siksi me toimitamme lukuisia erilaisia mittatilausjärjestelmiä, jotka helpottavat kylpyhuoneen suunnittelua.
– Lattiakaivokalusteemme ovat rakennusosia, joista voidaan luoda asiakkaiden toiveiden mukaisia kokonaisuuksia. Voimme esimerkiksi toimittaa lattiakaivokalusteen joka on minkä tahansa pituinen ja joka voidaan pinnoittaa laatoilla piilottamaan lattiakaivo ja luomaan moderni ilme. Mahdollisuuksia on lukuisia, ja niiden ansiosta on mahdollista luoda täydellinen kylpyhuone, joka on yksilöllisempi kuin koskaan aiemmin, sanoo Henrik Handschuh.
– Jos asiakas on valinnut messinkiset hanat ja haluaa yhtenäisen ilmeen koko tilaan, voimme toimittaa messinginsävyisen lattiakaivon. Tai jos valintana on marmorilattia, voimme toimittaa ratkaisun, joka päällystetään marmorilaatalla, jolloin saadaan aikaan lähes näkymätön lattiakaivoratkaisu. Meille on tärkeää olla uskollinen materiaaleille ja suunnittelijan linjauksille, hän jatkaa.

Joustavuutta ja online-työkaluja

Unidrainin mittatilausjärjestelmät ovat joustavia ratkaisuja kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Lattiakaivoja voidaan valmistaa perusmitoituksista poiketen, haluttujen mittojen mukaan.
– Yhä useammilla on toiveissa erittäin joustava räätälöity ratkaisu. Lattiakaivot koostuvat useista erilaisista osista, ja online-konfigurointityökalumme ansiosta juuri sopivan mittatilausjärjestelmän suunnittelu käy helposti, sanoo Henrik Handschuh.
Tutustu työkaluun osoitteessa www.Unidrain.fi/mittatilaus tai lue lisää mittatilausjärjestelmistä täältä 

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa