Skip to main content

Minimalistista ja tyylikästä muotoilua

GlassLinella voit toteuttaa tavallista tyylikkäämmän suihkunurkan. Lasiseinässä ei ole näkyviä ruuveja tai kiinnikkeitä, vaan se asennetaan kiinni laattojen alle piiloon jäävään kiskoon. Arkkitehtonisesti tyylipuhtaan ilmeen viimeistelevät GlassLine-suihkuovi ja integroitu linjalattiakaivo.

Suuret, selkeät lasiprofiilit ovat Unidrainin linjakkaan GlassLine-suihkunurkkauksen näkyvin ominaisuus. GlassLine on kaunis valinta moderniin kylpyhuoneeseen, johon halutaan luoda rauhallinen yleisilme.

 

GlassLine on täydellinen ratkaisu designin ystävälle, joka ei halua suihkukopin täyttävän visuaalisesti koko kylpytilaa. Tässä suihkunurkkauksessa jokainen yksityiskohta on mietitty huolellisesti ja pieninkin ruuvi piilotettu.Tyylikäs lasiprofiili

GlassLine-sarjaan kuuluu karkaistu lasiseinä ja -ovi. Lasipinta on käsitelty nanoteknologialla, joka vähentää puhdistustarvetta merkittävästi. Lasiseinä ja -ovi liitetään lattiavaluun asennettavaan ShowerLine-kalusteeseen, jossa on sisäänrakennettu 2 %:n kaato kohti lattiakaivoa. Näin oikean kaadon tekeminen suihkunurkkaan on todella helppoa.

- ShowerLine-lattiakaivokalusteessa on sisäänrakennettu kaato, teräksiset seinälaipat kahdella sivulla ja kisko lasiseinän asennusta varten. Perinteisessä asennustavassa lasiseinä asennetaan viimeisenä liimaamalla tai ruuveilla laattojen päälle, jolloin kaikki kiinnikkeet ja saumat jäävät näkyviin. Me olemme kehittäneet ratkaisun, jossa lasiseinä asennetaan ensin ja tila laatoitetaan vasta sen jälkeen. Ruuvit ja muut kiinnikkeet jäävät näkymättömiin laattojen alle, ja ratkaisu on tyylikkäämpi, kertoo Unidrainin rakennustekninen vastaava Lasse Lyck.

ShowerLine-lattiakaivokalustetta on saatavilla vasen- ja oikeakätisenä ja useassa eri leveys- ja syvyysmitassa.

 


Suihkuovi on samaa laadusta tinkimätöntä materiaalia kuin suihkuseinät. Kaikki materiaalit korostavat tyylikästä ja ajatonta muotoilua ja antavat kylpytilalle tyylikkään ilmeen ja kokonaisvaikutelman. Suihkuovi asennetaan omilla kiinnikkeillään. Ovessa on kahvan sijasta pelkkä yksinkertainen aukko. 
 

Lue lisää GlassLine-sarjan suunnittelu- ja lisävarustevaihtoehdoista ja katso esittelyvideo täältä.

GlassLine-referenssikohde, As Oy Munkkiniemen Kone Townhouse

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing manager

Tanja Stade

[email protected]

040 6838 720

 

Uutiset