Lappilainen hirsihotelli yhdistää villin luonnon ja ylellisen muotoilun

70-luvulta peräisin oleva hirsikiinteistö Saariselällä on muunnettu ylelliseksi elämyshotelliksi. Unidrainin linjalattiakaivot viimeistelevät uusien kylpytilojen ilmeen.

Ekologisuus ja pyrkimys parempaan olivat tavoitteina, kun 70-luvulla rakennettua kelohirsistä kiinteistöä alettiin muuttaa elämyshotelliksi. Nyt se tarjoaa elämyksiä laatua arvostaville matkailijoille, aikoinaan rakennuksessa majoittui Suomen presidentti.

Yrittäjät Juha Mehtäjärvi ja Katja Kivilahti ostivat Saariselältä noin 800 neliön kelohonkahuvilan vuonna 2015. Se on rakennettu 1970-luvulla, jolloin Suomessa monet suuryritykset rakennuttivat Lappiin suuria edustustiloja. Huvila oli valmistuttuaan ison rakennusliikkeen omistama ja tiedetään, että Suomen pitkäaikainen presidentti Urho Kekkonen yöpyi siellä seurueineen lukuisilla hiihto- ja kalastusmatkoillaan. Uuden elämän saaneen rakennuksen seinien sisällä ja saunan lauteilla tehtiin aikoinaan varmasti isojakin päätöksiä. Nyt Jávri Lodge tarjoaa jälleen korkeatasoista majoitusta, palvelua ja pohjoisen keittiön parhaat maut.

Juha Mehtäjärvi ja Katja Kivilahti ovat itse panostaneet paljon Jávri Lodgen suunnitteluun.

– Meillä on vahva visio yrityksestämme sekä kohderyhmästämme. Kohderyhmämme on paljon matkustavat pariskunnat, jotka arvostavat ekologisuutta ja hyvää laatua. Paljon nähneinä he etsivät uusia kokemuksia ja elämyksiä, Katja Kivilahti toteaa.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa