Kylpylä Länsi-Jyllannissa remontoitiin estetiikka huomioiden

Kunnostuksen jälkeen Ringkøbingissä sijaitseva Hotel Fjordgaarden avasi tyylikkään uuden kylpylän, joka houkuttelee kävijöitä läheltä ja kaukaa. Estetiikka oli projektin tärkein prioriteetti, mikä näkyy valituissa ylellisissä ratkaisuissa. Niihin kuuluvat tyylikkäät linjalattiakaivot, joihin valittiin laatoitettavat HighLine Custom -kannet.

Tanskan Länsi-Jyllannissa on nyt maailmanperintökohteeksikin nimetyn Ringkøbing Fjord -laguunin lisäksi toinenkin turistimagneetti: Ringkøbing Fjordin vieressä vuodesta 1967 asti seisonut Hotel Fjordgaarden, joka on kunnostettu ja laajennettu uudella luksuskylpylällä. 


Vierailijoita virtaa Fjordgaardeniin, ja hotellilla on ollut kaikkien aikojen kiireisin kesä. Vaikka koronavirus ja matkustusrajoitukset ovat ehkä hieman vaikuttaneet kävijämääriin, menestys johtuu suurelta osin kylpylästä, joka avattiin kesäkuussa ja vihittiin virallisesti käyttöön elokuussa:


”Kunnostuksen yhteydessä olimme erittäin kiinnostuneita houkuttelemaan hotelliin uutta asiakassegmenttiä, ja kylpylä ehdottomasti auttaa tässä tavoitteessa. Haluamme vieraidemme tuntevan, että Fjordgaarden on vierailemisen arvoinen, ja uskomme näin tapahtuvan, kun he näkevät uuden huipputyylikkään kylpylämme”, sanoo Fjordgaardenin johtaja Brian Madsen.


Ylellistä tyyliä – eksklusiivisia yksityiskohtia


Brian Madsenin mukaan kylpylän jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu. Tyyli on tarkasti mietitty, ja siinä on käytetty isoja, rustiikkisia laattoja, puupanelointia sekä hiekkaa ja rantavehnää:


”Kunnostuksessa painotettiin vahvasti estetiikkaa, joka oli kauttaaltaan projektin tärkein prioriteetti. Haluamme antaa kävijöille kokemuksen ylellisyydestä ja tyylikkyydestä, ja tämä heijastuu tietenkin sekä suunnittelussa että käytetyissä materiaaleissa. Olemme iloisia voidessamme sanoa, että olemme jo saaneet paljon myönteistä palautetta vierailtamme.”


Linjalattiakaivoja on asennettu kylpylän eri tiloihin. Hotelli valitsi HighLine Custom -lattiakaivomme, joka sopii kylpylän muodikkaaseen ilmeeseen.


”Näkymättömät” linjalattiakaivot tarjoavat tyylikkään lopputuloksen


HighLine Custom -ratkaisu tekee lattiakaivosta huomaamattoman, sillä tuttu ritilä korvataan laatoitettavalla kannella, joka sointuu ympäröivään lattiaan. 


”Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että lattiakaivomme on valittu avuksi luomaan oikea kokemus kylpylässä. Highline Custom -kantemme luovat tyylikkään viimeistelyn ja kauniin kokonaisuuden. Tuskin huomaa, että kyseessä on lattiakaivo, koska se sulautuu niin huomaamattomasti lattiaan”, sanoo Unidrain A/S:n aluemyyntipäällikkö Anders W. Christensen.


Huomaamattomia lattiakaivoja on asennettu sekä molempien altaiden ympärille että sauna- ja suihkualueille. Myös oleskelutilassa on tyylikkäät linjalattiakaivot, joiden sijainti on valittu suurella huolella:


”Kaikkien huoneiden pohjapiirustusten perusteella teimme suosituksia lattiakaivojen pituudesta ja määrästä. Annoimme myös neuvoja, miten ne sijoitetaan optimaalisesti. Painopiste oli ulkonäön ja toimivuuden yhdistävässä lopputuloksessa. Otimme vesimäärät huomioon varmistaaksemme, että lattiakaivojen kapasiteetti oli oikea. Lisäksi huolehdimme toimivista kaadoista ilman, että lattialaattoja jouduttiin leikkelemään. Tämä varmisti näyttävän, saumattoman ilmeen, joka on erittäin tyylikäs”, sanoo Anders W. Christensen lopuksi.

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa