Skip to main content

Valitse yksi asia, minkä ehdottomasti haluat, ja suunnittele muu sisustus sen ympärille.

Tässä on kylpyhuone, joka on täysin omanlaisensa. Aivan kuten täällä asuva nainen.

Charlotte Vrist Petersenin talo on peräisin vuodelta 1900, ja hän on juuri saanut perheen kylpyhuoneen remontin valmiiksi. Kaksi huonetta yhdistettiin, perustukset kaivettiin pois, seinät purettiin ja sähköt uusittiin. Nyt kylpyhuone on hieno, käytännöllinen ja täysin ainutlaatuinen. Siinä ei nimittäin ole tehty perinteisiä valintoja. Valaisimet, laatat ja kalusteet löytyivät perinpohjaisen etsinnän jälkeen. Kylpyhuoneen suunnittelussa Charlotten työstä on ollut apua. Hän työskentelee brand adviserina PR-toimisto Samira Kudsk PR:ssä, ja hänen miehensä työskentelee e-Types-bränditoimistossa. Näissä työpaikoissa molemmat ovat tottuneet työskentelemään visuaalisesti, joten he etsivät inspiraatiota Pinterestistä, tekivät moodboardeja ja toivelistoja ja hakivat materiaalinäytteitä. 

 

Charlotte ihastui Pinterestistä löytämäänsä siniseen italialaiseen laattaan, jossa on terrakotan, valkoisen ja harmaan sävyinen konfettikuvio. Sitä ei kuitenkaan ollut helppo löytää. Hän sai jälleenmyyjän hankkimaan laattoja nähtyään 10 x 10 cm:n kokoisen materiaalinäytteen. Laatat tulivat koossa 120 x 120 cm, ja ne peittävät nyt takaseinän ja suihkutilan. Pari harkitsi koko tilan laatoittamista, mutta päätti sen sijaan asentaa vastakkaiselle seinälle suuren peilin, josta laatat heijastuvat ja joka saa huoneen näyttämään suuremmalta. Rauhallisen sävyiseen taustaan oli helppo valita rohkeammat terrakotan väriset WC-istuin ja pesuallas, sillä ne sopivat yhteen laattojen kanssa ja tuovat myös kontrastia tilaan.

 

- Perheeseemme kuuluu kaksi aikuista ja kolme lasta, joten kaaosta riittää, emmekä halua sitä enempää. Halusimme selkeitä linjoja sekä rauhallisia ja hillittyjä värejä. Spa-tunnelmaa, jossa muun maailman saa suljettua ulkopuolelle. Entinen kylpyhuoneemme oli pieni, joten meille oli tärkeää saada lisää tilaa. Nyt meillä on kaksi pesuallasta aamuruuhkan välttämiseksi sekä runsaasti säilytystilaa, jotta tavaramme eivät vain ajelehdi ympäriinsä. Kiinteät kaapit ja pesualtaan alla oleva suuri säilytystila varmistavat, että säilytysongelmia ei enää ole.

 

Kokonaisvaikutelma on selkeälinjainen ja tyylikäs. Charlotten paras vinkki hankkeen päätyttyä on seuraava: 

 

- Valitse yksi asia, minkä ehdottomasti haluat (minulle ne olivat laatat), ja suunnittele muu sisustus sen ympärille. Se toimii lähtökohtana ja auttaa tyylin löytämisessä.
 

TIEDOT:

Laatat: Mutina, suunnittelija Barber & Osgerby
WC-istuin/pesuallas: Lavabo
Suihkukaivo ja suihkulasta: Unidrain
Valaisimet: Fantino
Mittatilaustyönä tehdyt kaapit
Lasiset apteekkipullot shampoolle ja saippuoille
 

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing manager

Tanja Stade

[email protected]

040 6838 720

 

Uutiset