Skip to main content

Jätä kura ja hiekka ovelle älykkään kuramaton avulla

Älykäs MatLine-kuramatto on unelmien täyttymys jokaiselle käytännölliselle muotoilun ystävälle. 

Syksy ei tuo mukanaan ainoastaan ruskan väriloistoa ja aurinkoisia syyspäiviä. Tiedossa on valitettavasti myös sadetta, kurakelejä ja likaisia kenkäpareja eteisessä. Kodin siisteyden kannalta syksy on yksi haastavimmista vuodenajoista.

Unidrain on kehittänyt ratkaisun, joka pitää tilat puhtaina ja on samalla kaunis katsella: älykkään MatLine-kuramaton. MatLinen voi asentaa esimerkiksi eteiseen tai kodinhoitohuoneeeseen. Se liitetään kiinteistön viemärijärjestelmään, jolloin vesi, kura ja loska poistuvat kätevästi. Näin muta ja roskat jäävät ovelle ja muu asunto säilyy siistinä.

- Syksy on jo saapunut ja kääntyy talveksi ennen kuin huomaammekaan. Kosteat ja kuraiset talvikelit tekevät kodin puhtaanapidosta jatkuvan haasteen. Tässä älykkäästä MatLine-ratkaisusta on hyötyä, sanoo Peter Secher, Unidrainin toimitusjohtaja ja jatkaa:

- Matto poistaa kengänpohjista tehokkaasti lian, pikkukivet ja soran sekä ohjaa valuvan veden viemäriin. Samalla sen puhdistus ja kunnossapito käy helposti nostamalla kannen koukulla ja puhdistamalla altaan vedellä tai pölynimurilla. MatLine valetaan kiinni lattiaan ja sen kehystä voidaan säätää monen paksuisille lattialaatoille sopivaksi. Järjestelmä voidaan asentaa kaiken tyyppisiin rakennuksiin joissa on laattalattia.
 

Esteettinen ja toiminnallinen edistysaskel

Tuotteen suunnittelija on Unidrainin design- ja kehitysjohtaja Kenneth Waaben. Hän on ottanut omaksi missiokseen uudistaa ja parantaa arjen klassikkotuotteita ja tehdä niistä entistä toiminnallisempia ja kauniimpia:

- MatLinen ideana on tarjota toimiva ja tyylikäs ratkaisu sateen, kuran ja lumen tuomaan epäsiisteyteen. MatLinen ansiosta voimme toivottaa vieraat tervetulleiksi myös talvikuukausina joutumatta moppaamaan kuraa ja hiekkaa, sanoo Kenneth Waaben. MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Myynti- ja markkinointiassistentti Hanna Korpela, 044 763 2102, [email protected]

 

Uutiset