Hienostunut tyylien fuusio

Laulaja Mads Langer ja hänen vaimonsa Julie Lillelund ovat sisustaneet unelmakylpyhuoneensa. Se onkin oikea rocktähden kylpyhuone, jollaisesta monet eivät edes osaa haaveilla! Suunnittelussa on yhdistetty boheemia ja avantgardistista tyyliä, ja lopputulos on eklektinen ja hienostunut. Kylpyhuone on ylellinen ja trendikäs, ja siinä on maksimalismia, vanhanaikaisuutta ja Vogueta – mutta se on ennen kaikkea hyvin suunniteltu ja ainutlaatuinen. Tutustu mielenkiintoiseen ja rohkeaan statement-kylpyhuoneeseen, jossa Unidrain on pääosassa.
Mads Langer Badeværelse

Kolme vuotta sitten Mads Langer ja Julie Lillelund muuttivat uuteen – tai vanhaan – taloonsa. He tiesivät haluavansa (erittäin) suuren kylpyhuoneen, joten he muuttivat ensimmäisen kerroksen makuuhuoneen nykyiseksi kylpyhuoneekseen. Siitä tulikin varsin epätavallinen kylpyhuone, jossa on suuri, vapaasti seisova sininen kylpyamme, laventelinväriset lattialaatat, vaikuttava kattokruunu, vaaleanpunainen sohva, kukallinen tapetti ja yhteensopivat verhot sekä paljon kauniita vintage-löytöjä ja harkittuja messinkiyksityiskohtia.

Tämä kylpyhuone ei ole piilossa talon takanurkassa. Kylpyhuone on erittäin tyylikäs, rohkea ja tähdelle sopiva ja siinä on asennetta, mutta se on myös romanttinen, runollinen ja sielukas olematta pikkusievä.

Pariskunta on valinnut kaikki sisustusratkaisut itse. Heidän intohimonaan on vintage, ja pariskunnan valitsemat tuotteet kuvastavat heidän tyylivarmuuttaan ja suurta lahjakkuuttaan erilaisten ratkaisujen yhdistelemisessä. Värit ja muodot täydentävät toisiaan, eikä pari todellakaan pelkää haastaa normeja ja pohjoismaista estetiikkaa. Sisustuksessa on yhdistetty viktoriaanista aatelistyyliä ja ranskalaista rokokoota – silti tyyliä on mahdotonta määritellä tarkasti. Se on aivan ainutlaatuinen! Yksi asia on kuitenkin varma: tähän kylpyhuoneeseen astuttaessa kaikki aistit heräävät.

Tilan viimeistelevät Unidrainin ainutlaatuiset messinkielementit, mukaan lukien mittatilaustyönä valmistettu lattiakaivo, jonka pituus kattaa molemmat suihkut, suihkuseinän kehys ja paneelit sekä Reframe-sarjan wc-rullapidike ja wc-harja. Kaikki tämä auttaa luomaan visuaalista tasapainoa ja jatkuvuutta yhdessä muiden kylpyhuoneen messinkiesineiden kanssa.

Ylellisellä suihkualueella on tilaa koko perheelle… ja kylvyssä on ilo laulaa!

Monilla on Mads Langerin ja Julie Lillelundin tavoin erityisiä sisustustoiveita, jolloin vakioratkaisujen käyttö voi olla haastavaa. Erittäin pitkät lattiakaivot ovat erityisen suosittuja. Erikoislattiakaivot valmistetaan tilauksesta niin, että kaksi lattiakaivoa yhdistetään yhdeksi yksiköksi. Kaikki Unidrainin ritilä- tai paneelimallit ovat vapaasti valittavissa.

Erikoislattiakaivot

  • Vakiomitoista poikkeava ratkaisu
  • Tilaa koko perheelle
  • Sopii erinomaisesti pukeutumistiloihin ja suuriin kylpyhuoneisiin
  • Voidaan täydentää kaikilla Unidrainin malleilla
  • Suunnittele haluamasi ratkaisu konfigurointityökalulla

https://www.unidrain.dk/professionel/produktkonfigurator-special/

Hae inspiraatiota täältä:

https://www.unidrain.dk/arkitekt/produkter/specialafloeb/

https://www.unidrain.dk/nyheder/specialafloeb-flytter-ind-paa-flere-og-flere-badevaerelser/

https://www.unidrain.dk/nyheder/specialdesignede-loesninger-giver-unikke-muligheder/

image 2 2

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa