GlassLine valloittaa Islannin

Kaunis, kauniimpi, Islanti. Tämä maa valloittaa kävijän kerta toisensa jälkeen henkeäsalpaavalla luonnollaan. Tänne ovat rantautuneet myös tyylipuhtaat Unidrain-ratkaisut, kuten GlassLine, joka on valittu uusiin luksusasuntoihin Akureyrin kaupungissa. 

Islannin koillisosassa sijaitsee Akureyrin hurmaava satamakaupunki. Korkeat lumihuippuiset vuoret ympäröivät Akureyriä leveän vuonon rantamilla ja vuonon kristallinkirkas vesi halkoo maata kauniissa u-muotoisessa poukamassa.


Akureyri, jota kutsutaan myös Pohjois-Islannin pääkaupungiksi, on maan neljänneksi suurin kaupunki. Se on elinvoimainen yliopistokaupunki, joka vetää puoleensa niin nuoria, lapsiperheitä kuin eläkeläisiäkin. Kaupunkikuvassa yhdistyvät modernit asuinkiinteistöt vanhoihin, hyvin säilyneisiin taloihin. Jotakin jokaiseen makuun.


Huoneistoja laatutietoisille


Kaupungin keskustaan on rakenteilla omistusasuntokohde, jossa on 48 ylellistä huoneistoa. Ensimmäiset asunnot ovat jo asuttuja, mutta koko projekti valmistuu tammikuussa 2020.


Aivan jalkojen juuresta alkaa erämaaluonto, jossa silmä lepää niin vuono- kuin vuoristomaisemissakin. Maisema on karkea ja karu, mutta samalla hieno ja minimalistinen. Niin kuin koko Islanti – ylellisellä tavalla.


– Ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö nämä huoneistot kuuluisi koko kaupungin hienoimpiin. Tämä on juuri oikea kohde henkilölle, jolla on varaa ja joka haluaa ympäröidä itsensä ylellisyydellä ja eksklusiivisuudella, sanoo Arnar Árnarson, myynti- ja markkinointipäällikkö Tengillä, joka toimii Unidrain-tuotteiden jakelijana Islannissa.Korkeat vaatimukset kylpytiloille


Rakennuttaja Miðstöð ehf valitsi Unidrain-ratkaisut kaikkiin 48 kylpytilaan. Valinta täydentää minimalistista ja ylellistä tyyliä, joka on läsnä kaikkialla näissä luksusasunnoissa.


– Rakennuttaja halusi ratkaisun, joka vastaa asuntojen korkeita vaatimuksia ja tarjoaa täyden turvallisuuden. Kun heille esiteltiin Unidrainin ratkaisuja läheisessä showroomissa, valinta oli selvä kertaheitolla: kiinteistöön asennettaisiin 36 GlassLine-ratkaisua suuriin kylpytiloihin ja 12 ClassicLine-ratkaisua pienempiin kylpytiloihin. Ratkaisut täyttivät täysin kohteen korkeat vaatimukset niin tyylin kuin toiminnankin tasolla, sanoo Arnar Árnarson.


– Olen kuullut jälkikäteen kohteeseen muuttaneilta asukkailta, että he ovat erittäin tyytyväisiä uusiin suihkunurkkauksiinsa. Ratkaisut viimeistelevät näille uusille huoneistoille ominaisen ylellisen ilmeen. Ehdoton turvallisuus on myös vähintään yhtä tärkeää.


Unidrain islannissa


Islanti kuuluu Unidrainin suurimpiin markkina-alueisiin. Designtuotteitamme on hankittu esimerkiksi sellaisiin islantilaiskohteisiin kuin Reykjavik Lights Hotel, Hotel Blue Lagoon, Hotel Hamar ja Hotel Borg.


– Unidrain edustaa laadukasta ja viimeisteltyä tanskalaista muotoilua, joka on täällä hyvin suosittua. Tengi on havainnut kysynnän kasvua näissä esteettisesti tyylikkäissä, toiminnallisissa ja turvallisissa ratkaisuissa. Unidrain on tämän alan pioneeri ja me olemme ylpeitä saadessamme kutsua itseämme Islannin Unidrain-toimittajaksi, päättää Arnar Árnarson.    

Lue lisää GlassLine-sarjasta täältä

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Tanja Stade, Marketing Manager
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa