Estä viemäreiden roskaantuminen: Uudenlainen kalvo auttaa asentajaa putkiasennuksessa

Olemme kehittäneet täysin uudenlaisen kalvon, joka suojaa lattiakaivoa ja ohjaa asentajaa asennuksen aikana.

Usein betonijäämät, laasti ja laattasirut päätyvät viemäriin, kun kylpyhuonetta kunnostetaan. Niiden siivoaminen voi olla sekä kallista että hankalaa asentajalle.   


Olemme ottaneet tämän ongelman huomioon ja kehittäneet ratkaisuksi uudenlaisen kalvon, joka suojaa lattiakaivoa ja auttaa putkiasentajaa vaativissa putkiasennuksissa.


Näin kertoo rakennustekniikasta vastaava Lasse Lyck.


– Liian usein muurari tai putkimies joutuu käyttämään kalliita työtunteja roskien ja lian poistamiseen viemäristä. Tästä aiheutuu turhaa ajanhukkaa, naarmuja lattiakaivoihin ja asiakkaiden tyytymättömyyttä. Tämä on helposti vältettävissä uuden kalvoratkaisumme avulla, Lasse Lyck sanoo. 

Kalvo suojaa lattiakaivoa


Uusi ratkaisu on muovikalvo, jonka putkiasentaja laittaa lattiakaivon päälle.


Tämän jälkeen muurari ryhtyy töihin, valaa lattian ja asentaa laatat. Kalvo suojaa lattiakaivoa ja estää laastin ja roskien päätymisen viemäriin, kun muurari tekee työtään.


– Kalvon voi asettaa paikalleen nopeasti, ja kun työt on tehty, putkiasentaja voi helposti poistaa sen ja heittää pois. Tämä on yksinkertainen ratkaisu isoon ongelmaan, Lasse Lyck sanoo.

Uutta kalvoa koskevat ohjeet


Suojauksen lisäksi kalvoon on myös painettu kuvitus, joka näyttää vaihe vaiheelta, kuinka lattiakaivo asennetaan oikein. Siinä on myös QR-koodi, jolla pääsee Youtube-kanavallemme, jossa on video-ohje asentamiseen.

– Se on lähes älykalvo, koska sen lisäksi, että se suojaa lattiakaivoa, se ohjaa asentajaa asennuksen aikana, Lasse Lyck sanoo.  


Unidrainin uusi kalvo on vakiona kaikissa linjaviemäreissä kesäkuusta alkaen. Uuden kalvon lisäksi mukana on myös puhdistusliina, jota käytetään rasvan poistamiseen viemärijuoksuista ennen märkätilakalvon levittämistä. 

MEDIAN YHTEYSHENKILÖ

Marketing Manager
Tanja Stade
[email protected]
+358 40 6838 720

Jaa verkostosi kanssa