Skip to main content

Vuoden 2022 LVI-suunnittelija ja -asentaja palkittiin FinnBuild-messuilla

Unidrain, Suomen LVI-liitto ja Talotekniikka-lehti ovat järjestäneet yhteistyössä kilpailun, jossa on tämän vuoden aikana etsitty ansioitunutta, ennakkoluulotonta ja uudenlaisista ratkaisuista innostuvaa vuoden LVI-suunnittelijaa ja -asentajaa. Voittajat palkittiin FinnBuild-messuilla ja heille on luvassa opintomatka Tanskaan ja vierailu Unidrain Showroomissa Kööpenhaminassa.

 

Tuomaristoon kuuluivat tänä vuonna:

Thomas Granberg, Unidrain Oy

Samuli Könkö, Suomen LVI-liitto 

Piritta Porthan, Talotekniikka-lehti

Matti Kiiskinen, Teknologiateollisuus

Juuso Pelkonen, Lämpöhuolto Oy

 

Vuoden LVI-suunnittelijasta sanottua:

Hän toimii vaativien yhteistoiminnallisten PJU-hankkeiden asiantuntija. Hän on työskennellyt näissä sekä teknisesti että prosessin näkökulmasta vaativissa hankkeissa ensin suunnittelijana ja kokemuksen myötä kasvanut hankkeiden projektipäälliköksi. Hänen vahvuutensa ovat ulkoisessa ja sisäisessä asiakastyöskentelyssä ja ryhmätyöskentelytaidoissa ja hyvän ilmapiirin luominen korostuu etenkin pitkissä projekteissa. Hän huolehtii ammattitaitonsa ylläpitämisestä ja kehittämisestä.

Vuoden LVI-suunnittelija 2022 on Eveliina Vesalainen, Granlund Oy

 

Vuoden LVI-asentajasta sanottua:

Suurta heittäytymistä suuren uudiskoulu kohteen lvi-asennusten nokkamiestehtäviin. Valmius auttaa ulosmyytyjen aliurakointi urakoiden valmistumiseen sairustapauksissa ja päälekäisyyksissä. Rautainen ammattitaito ja hyvät sosiaaliset taidot.

Vuoden LVI-asentaja 2022 on Mika Malassu, Saipu Oy

 

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille, ensi vuonna taas jatketaan samoissa merkeissä.