Unidrain Oy

Vuonna 2003 arkkitehti Claus Dyre kehitti seinän viereen sijoitettavan linjalattiakaivon. Se oli Unidrainin alkusysäys. Sittemmin tuotevalikoima on laajentunut, ja kaikissa tuotteissa tärkeää on muodon ja toimivuuden liitto.

Unidrainin ainutlaatuisesta lattiakaivojärjestelmästä on tullut monessa maassa rakennusalan ensisijainen valinta. Unidrain-lattiakaivoja on asennettu kaikkialle maailmaan, ja niistä on tullut modernin, seinän viereen asennettavan lattiakaivon käsite. Tuotteitamme kehitetään jatkuvasti niin rakennusteknisesti  kuin muotoilunkin osalta. Unidrain pyrkii olemaan paitsi rakennusalan ensisijainen valinta myös alan ensisijainen toimittaja.

Unidrain-tuotteet sopivat kaikenlaisiin rakennuskohteisiin: saneeraus- ja uudiskohteisiin sekä yksityiskohteisiin ja julkisiin rakennuksiin. Kaikki Unidrain-tuotteet ovat tanskalaisarkkitehtien kehittämiä tiiviissä yhteistyössä märkätilatekniikan asiantuntijoiden kanssa. Tuotteilla on kaikki vaaditut paikalliset ja kansainväliset hyväksynnät.

Unidrain-lattiakaivot ovat saaneet useita arvostettuja kansainvälisiä muotoilupalkintoja, kuten iF product design award- ja Den Danske Designpris -palkinnot HighLine-sarjasta. Vuonna 2015 Claus Dyre sai Villum Fondens Bygningskomponentpris -palkinnon linjalattiakaivon kehittämisestä.

Claus Dyre - Unidrain
Unidrain tegning
Unidrain ClassicLine
Unidrain emballage

Hinnat ja tunnustaminen

German Design Award 2017, Special mention
MatLine
Danish Design Award 2010/11
HighLine

IF Design Award 2010
HighLine Panel
IF Design Award 2016
MatLine
Reddot Award 2016, Honourable mention
MatLine
Den Danske Designpris 2011/11 
HighLine