Skip to main content

Vapaasti asennettava lattiakaivo

Lattiakaivoa ei aina haluta sijoittaa seinän viereen, joten Unidrain on kehittänyt myös vapaasti asennettavan linjalattiakaivon. Lattiakaivo voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan lattialla yhtä turvallisesti kuin seinän viereen, sillä laipat asennetaan lattiaan ja yhdistetään vedeneristeeseen.

 

Näytä kaikki tuotteet

Suunnittelumahdollisuudet takaavat vapauden

Vapaasti asennettava lattiakaivo voidaan sijoittaa haluttuun kohtaan ja kaato tehdä muun kuin seinän suuntaiseksi. Vapaasti asennettava lattiakaivo tarjoaa monipuoliset suunnittelumahdollisuudet mutta perustuu samoihin periaatteisiin kuin perinteinen ratkaisu. 

Perustuu samoihin periaatteisiin kuin perinteinen ratkaisu. Patentoiduilla seinä- ja lattialaipoilla varustettu järjestelmä estää kosteutta pääsemästä kantaviin rakenteisiin. Lattiakaivon sijoittaminen seinän viereen ei ole aina mahdollista tai toivottua, joten Unidrain® on kehittänyt vapaasti asennettavan linjalattiakaivon, jonka sijainti voidaan valita vapaasti. Vapaasti asennettava lattiakaivo takaa turvallisen ratkaisun kodin kalleimpaan tilaan. 

Tällainen lattiakaivo mahdollistaa myös kylpytilan suunnittelun uudella, ennakkoluulottomalla tavalla. Se antaa arkkitehdille enemmän vapauksia ja ratkaisee erityisesti vanhoissa asuinkohteissa usein kohdatun ongelman, jossa kantavat rakenteet estävät lattiakaivon sijoittamisen seinän viereen.

Suunnittele ja laske

Konfigurointityökalun avulla voit suunnitella kohteeseesi sopivat Unidrainit.
Kun olet tehnyt suunnitelman valmiiksi, voit lähettää osaluettelon itsellesi tai tulostaa sen.

Etsitkö helppoa tapaa suunnitella Unidrain-kokonaisuus? Suunnittele ja laske on suunnittelutyökalu, jolla saat helposti koottua vakiotuotteista koostuvan Unidrainin. Kokeile!
 

Puhelin
020 778 9030
[email protected]