Skip to main content

Kulmalattiakaivo

Kulmalattiakaivo on huomaamaton ratkaisu ahtaisiin kylpyhuoneisiin ja kodinhoitohuoneisiin. Kulmalattiakaivomme on huomattavasti pienempi kuin muut markkinoiden vastaavat mallit. Lattiakaivon sijoittaminen nurkkaan tekee pienestäkin suihkusta tilavan.

 

Näytä kaikki tuotteet

 

Kaksi designmallistoa

ClassicLine

Kulmalattiakaivo soveltuu erityisesti pieniin kylpyhuoneisiin ja ahtaisiin kodinhoitohuoneisiin sekä suihkunurkkiin, joihin halutaan huomaamaton lattiakaivo.

Kulmalattiakaivo sijoitetaan seinää vasten, ja se perustuu samaan rakenteeseen kuin Unidrainin tunnettu linjalattiakaivo. Patentoidut ruostumattomasta teräksestä valmistetut seinä- ja lattialaipat tekevät ratkaisusta täysin vesitiiviin. Kulmalattiakaivoon on saatavilla kolme linjalattiakaivoista tuttua ClassicLine-ritilämallia:

HighLine

HighLine-sarjan kulmaratkaisussa on massiiviteräspaneeli. Jos kohteeseen halutaan lähes huomaamaton lattiakaivo, voidaan valita Unidrain HighLine Custom -kulmalattiakaivo, jonka paneeliin voidaan kiinnittää sama lattialaatta kuin ympäröivässä lattiassa.

Galleria

EsitteetUusi Tuoteluettelo
Uusi Tuoteluettelo
Innostava esite
Innostava esiteNäytä kaikki esitteet

Suunnittele ja laske

Konfigurointityökalun avulla voit suunnitella kohteeseesi sopivat Unidrainit.
Kun olet tehnyt suunnitelman valmiiksi, voit lähettää osaluettelon itsellesi tai tulostaa sen.

Etsitkö helppoa tapaa suunnitella Unidrain-kokonaisuus? Suunnittele ja laske on suunnittelutyökalu, jolla saat helposti koottua vakiotuotteista koostuvan Unidrainin. Kokeile!
 

Puhelin
020 778 9030
[email protected]