Skip to main content
Unidrain

REFRAME COLLECTION BY UNIDRAIN

Unidrainin uusi Reframe Collection on ylellinen ja ainutlaatuinen sarja kylpyhuonetarvikkeita, jotka edustavat skandinaavista muotoilua ja laatua. Jokaisessa tuotteessa on innovatiivisia, ainutlaatuisia ja älykkäitä ratkaisuja, jotka parantavat kylpyhuoneen toimivuutta. Sarja sisältää tuttuja kylpyhuonetarvikkeita, jotka Unidrain on uudistanut parantaen olemassa olevia ratkaisuja uusilla innovaatioilla. Reframing the existing.

SUUNNITTELIJA

Minun lähestymistapani suunnitteluun perustuu haluun parantaa olemassa olevaa.

Haluan uudistaa alkuperäisiä, toimivia ja viimeisteltyjä tuotteita, joiden ilme, toiminnot ja materiaalit edustavat laatua ja kestävyyttä.
Matkalla tähän tavoitteeseen annan inspiraation ja ideoiden viedä mukanaan ja muodon ja toiminnallisuuden löytää uuden muodon mielen ja käsien jatkuvan vuorovaikutuksen kautta. Tässä prosessissa on erittäin tärkeää antaa tilaa kokemukselle ja intuitiolle.

On uskallettava suhtautua kriittisesti nähdäkseen olemassa olevien ratkaisujen uudet mahdollisuudet ja tutkia niitä avoimesti ja rohkeasti.
Siihen pyrin aina omassa työssäni. Kenneth Waaben, teollinen muotoilija

UNIDRAIN HIGHLINE COLOUR

Reframe Collection on kehitetty yhteensopivaksi Unidrainin ainutlaatuisten HighLine Colour -lattiakaivojen kanssa, jotka ovat uusi versio palkitusta HighLine-sarjasta. HighLine Colour -sarjan kehysten ja paneelien viimeistelyt ja värit mahdollistavat niiden yhdistämisen kylpyhuoneen muihin metalliosiin. HighLine Colour- ja Reframe-tuotteet ovat saatavilla samoissa viidessä värissä. 
Tutustu HighLine Colour -sarjaan tästä