Skip to main content

Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste kuvailee, miten Unidrain käyttää henkilötietoja ja dataa käydessäsi Unidrainin nettisivuilla. 
 

Ota huomioon, että internetin käyttäjänä jätät jälkeesi digitaalisen jalanjäljen joka saattaa mahdollistaa toimintasi seuraamisen netissä. 
 

 

Tiedot, joita keräämme käynnistäsi


Unidrainilla on jatkuva pääsy statistiikkatietoihin nettisivujemme kävijöistä. Tämän datan perusteella ei ole mahdollista tunnistaa yksittäistä kävijää. 

Kun käyt Unidrainin sivustolla, sinusta kerätään seuraavat tiedot:

1. Mitä sivuja tarkastelet ja milloin
2. Mitä internetselainta käytät
3. IP-osoitteesi
4. Käyttäjänimesi, jos sinulla on sellainen

Kun selaat sivustoja internetissä, jätät jälkeesi “digitaalisen jalanjäljen” joka kertoo millä sivustoilla olet käynyt. Tämä jälki syntyy selaimesi lähettäessä pyyntöjä palvelimille, esim. ”haluaisin nähdä sivuston osoitteessa www.unidrain.fi”.
 

Useimmat selaimet jättävät tiedon valmistajastaan ja versionumerosta, esim. Microsoft Internet Explorer versio 7.0. Tällöin palvelin voi näyttää haluamasi sivuston juuri käyttämällesi selaimelle optimoituna.


Kun selaimesi lähettää pyynnön sivustolle www.unidrain.fi, se lähettää palvelimelle myös muuta tietoa, mukaan lukien IP-osoitteesi (osoitteesi internetissä). Tämän tiedon avulla palvelin tietää minne lähettää pyytämäsi sivuston.


Riippuen käyttöjärjestelmästä ja selaimesta joita käytät, selain saattaa lähettää palvelimelle myös käyttäjänimesi – nimen jota käytät kirjautuessasi laitteeseesi.


Tunnistettavissa olevien käyttäjätietojen tallentaminen on tarpeen siksi, että voimme analysoida Google Analytics- ja Hotjar-palveluiden avulla miten sivustoamme käytetään. 


Unidrain ei kerää kolmansilta osapuolilta dataa, jonka avulla voisimme tunnistaa käyttäjiä. 


Unidrain käyttää Google Analyticsia, Hotjaria ja Facebook-pikseleitä käyttäjädatan keräämiseen. Tässä yhteydessä käyttäjien IP-osoitteet luovutetaan Google Analyticsin ja Facebookin käyttöön.
 

Tietojen keräämisen tarkoitus
 

Unidrain kerää yllämainitut tiedot nähdäkseen mitä tietoja etsit www.unidrain.fi -sivustolta ja mitä polkuja pitkin etsit tietoja. 


Voimme nähdä esimerkiksi tuletko sivustolle etusivun kautta ja navigoit sieltä alavalikoihin, tai tuletko suoraan tietylle sivulle hakukoneen kautta. 


Näitä tietoja käytetään ainoastaan siinä tarkoituksessa, että keräämme statistiikkaa Unidrainin sivuston rakenteen ja käytettävyyden parantamiseksi, kiinnostavan sisällön luomiseksi tai sivuston ylläpitotoimia varten.
 

Tietojen kerääminen uutiskirjeen tilauksen yhteydessä


Kun tilaat Unidrainin uutiskirjeen, sähköpostiosoitteesi ja muu antamasi tieto tallennetaan.
 

Tietoja käytetään uutiskirjeen lähettämiseksi sinulle automaattisesti. Tieto tallennetaan käyttämäämme sisällönhallintajärjestelmään (CMS) ja asiakasrekisteriin (CRM).
 

Joillain Unidrainin työntekijöillä on pääsy uutiskirjeen tilaajalistaan. Listaa voidaan tarkastella, jotta saadaan käsitys uutiskirjeen tilaajien määrästä ja tyypistä.
 

Tietoa yksittäisistä tilauksista ei siirretä kolmansille tahoille. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa. Kun olet peruuttanut kirjeen ja klikannut vahvistuslinkkiä saamassasi paluupostissa, olet poistunut tilaajalistalta. Tietosi ovat yhä asiakasrekisterissämme (nimi, yrityksen nimi, toimipaikka, sähköpostiosoite ja toimenkuva), mutta uutiskirjeiden lähetys sinulle on estetty.
 

Sinulla on oikeus nähdä sinusta tallennetut tiedot ja pyytää meitä tekemään niihin korjauksia. Tällöin pyydämme ottamaan yhteyttä i[email protected] ja vastaamme pyyntösi 5 arkipäivän kuluessa.
 

Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan tietosi. Tällöin pyydämme ottamaan yhteyttä [email protected] ja vastaamme pyyntösi 5 arkipäivän kuluessa.

 

Tietojen kerääminen tuotekonfiguraattoreiden käytön yhteydessä 

Kun käytät Unidrainin kahta suunnitteluohjelmaa, “Suunnittele & laske” tai “Suunnittele mittatilausjärjestelmä”, antamiasi tietoja ei tallenneta järjestelmään.
Kun annat sähköpostiosoitteesi suunnitelman lähettämiseksi PDF-tiedostona, osoitettasi ei tallenneta.

Kun lähetät “Suunnittele mittatilausjärjestelmä”-suunnitelman tarjouspyyntöä varten, tietosi välitetään Unidrainin työntekijälle joka prosessoi tarjouspyyntösi.
 

Unidrain Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

Unidrain Oy käyttää CRM-järjestelmää asiakastietojen tallentamiseen.

Asiakas- ja markkinointirekisteriä käytetään myynti- ja markkinointitarkoituksiin sekä asiakastiedon ylläpitoon.

Asiakas- ja markkinointirekisteriimme ei talleteta nettisivustomme kautta tietoja muissa tapauksissa kuin uutiskirjeen tilauksen yhteydessä.

(kts. kohta ”Tietojenkeruu uutiskirjeen tilauksen yhteydessä).