Skip to main content

Idea ja toimintaperiaate 

Lattiakaivon tulee johtaa vesi pois suihkutilasta. Jotta näin tapahtuisi, lattiassa tulee olla asianmukainen kaato kohti lattiakaivoa. Jos kaato on riittämätön – tai jos se viettää väärään suuntaan – saattaa syntyä vuoto, joka vuosien saatossa voi pilata kalliin rakennuksen. 

Ennen kuin Unidrain tuli markkinoille, saatavilla oli pyöreitä lattiakaivoja, jotka sijoitettiin keskelle suihkutilaa ja jotka vaativat asianmukaisen kaadon neljältä suunnalta. Tällaiset lattiakaivot tekevät lattian valamisesta ja laatoittamisesta vaikeampaa. Unidrainin ideana oli löytää ratkaisu tähän ongelmaan. Onnistuimme luomaan täydellisen linjakkaan ratkaisun: Unidrainin lattiakaivot sijoitetaan suihkutilan seinän viereen, jolloin kaato yhteen suuntaan riittää. Unidrainin patentoidut seinä- ja lattialaipat takaavat lattiakaivon, lattian ja seinän väliin täysin vesitiiviit liitokset. Olemme siis onnistuneet luomaan toimivan, yksinkertaisen ja kauniin ratkaisun kahteen lattiakaivoihin tavallisimmin liittyvään ongelmaan: vääränlaiseen kaatoon ja vuoto-ongelmiin.

Unidrainin alkuperäistuote ja myöhemmin markkinoille tuodut uudet tuotteet on testattu perusteellisesti, ja ne täyttävät kaikki alan vaatimukset.

Patentoidut seinälaipat

Patentoidut seinälaipat

Yksi kaivo - neljä osaa

Yksi kaivo - neljä osaa

Kulmalattiakaivo

Kulmalattiakaivo

ShowerLine

ShowerLine

AsennusvideotNäytä kaikki asennusvideot

AsennusohjeetNäytä kaikki asennusohjeet

2D- ja 3D-piirroksetNäytä kaikki 2D- ja 3D-piirrokset

Hyväksynnät

Unidrain –kaivojen vesitiiviys ja toimivuus on todettu tarkoissa EN 1253-2 standardin mukaisissa testeissä, joihin myös Eurofinsin myöntämä Tyyppihyväksyntä perustuu.

Hyväksytty märkätiloihin kovaan käyttöön.

Täyttää uusien rakennusmääräysten vaatimukset.

 

Tyyppihyväksynnät:

STF-hyväksynnät Unidrain linjalattiakaivo

STF-hyväksynnät Unidrain kulmalattiakaivo

 

Tuotesertifikaatit (Unidrainin yhdistäminen vedeneristeeseen):

- Kiilto Kerafiber, weberSafe, weberSmart, Mapegum WPS, Fescon vedeneriste WS, Fescon Fescoseal A+B, Ardex 8+9, Ardex S 1-K

- Mira vedeneristejärjestelmä

 

Työohjeet:

- Ohje: Unidrainin liittäminen Mapegum WPS-vedeneristysjärjestelmään

- Ohje: Unidrainin liittäminen Ardex 8+9 -vedeneristeeseen

- Ohje: Unidrainin liittäminen Ardex S 1-K -vedeneristeeseen

- Ohje: Unidrainin liittäminen Kiilto sertifioituihin vedeneristysjärjestelmiin

 

Unidrainin ainutlaatuinen rakenne on patentoitu Euroopassa (1287213). Patenttia on haettu useissa maissa ympäri maailmaa.

 

Suunnittele ja laske

Konfigurointityökalun avulla voit suunnitella kohteeseesi sopivat Unidrainit.
Kun olet tehnyt suunnitelman valmiiksi, voit lähettää osaluettelon itsellesi tai tulostaa sen.

Etsitkö helppoa tapaa suunnitella Unidrain-kokonaisuus? Suunnittele ja laske on suunnittelutyökalu, jolla saat helposti koottua vakiotuotteista koostuvan Unidrainin. Kokeile!
 

Puhelin
020 778 9030
[email protected]

 

Suunnittele mittatilausjärjestelmä

Laske erikoisjärjestelmä konfigurointityökalun avulla 

Tarvitsetko mittatilausratkaisua? Moduulijärjestelmät (Modul 1100) valmistetaan mittojen mukaan tilauksesta. Mittatilausjärjestelmät sopivat erityisesti laitoksiin ja suuriin kylpyhuoneisiin, sillä ne voidaan valmistaa tarkalleen halutun pituisiksi ja haluttujen mittojen mukaan.

 

Puhelin
020 778 9030  
[email protected]