GLASSLINE-SUIHKUOVI

Suuri kuva: Suihkuovi lasia. Teräksinen ylätanko, joka viimeistelee kylpyhuoneen ilmeen, oven tyylikäs kahva ja lähikuva tyylikkäistä kiinnikkeistä.

SUIHKUOVI SOPII KORKEUDELTAAN JA LEVEYDELTÄÄN UNIDRAININ GLASSLINE-SARJAN SUIHKUSEINÄÄN

Unidrain® tuo valikoimaansa moderniin ja yksilölliseen suihkunurkkaukseen sopivan suihkuoven, jonka on suunnitellut tunnettu tanskalainen muotoilija Christian Bjørn. Suihkunurkkauksen viimeistelevä suihkuovi on valmistettu samalla tinkimättömällä laadukkuudella kuin suihkuseinä, ylätanko ja lattiakaivo.

Kaikki materiaalit on valittu huolella niin, että ne korostavat tyylikästä ja ajatonta muotoilua, joka viimeistelee kylpyhuoneen ilmeen ja luo upean kokonaisvaikutelman.

Kaunis lasinen suihkuovi asennetaan ainutlaatuisen tyylikkäillä kiinnikkeillä, jotka korostavat suihkuoven muotoilua. Tyylikäs suihkuovi on kahvaton.

Suihkuovea on saatavana kolme kokoa: leveys 776, 876 tai 976 mm ja korkeus 2023 mm
Materiaali: 8 mm:n paksuista karkaistua lasia.

Ovi on käsitelty molemmilta puolilta Cleantec-nanopinnoitteella. Pinnoite tekee lasista vettähylkivän ja lasin puhdistustarve vähenee.

Mukana kaksi saranaa ja tiivistelista.

SUIHKUOVEN KANSSA TULEE KÄYTTÄÄ YLÄTANKOA. YLÄTANGOSTA ON SAATAVANA KAKSI MALLIA

YLÄTANKO HARJATTUA TERÄSTÄ

Käytetään suihkuseinän vakauttamiseen. Suositellaan käytettäväksi GlassLine-suihkuoven kanssa. Ylätanko ja mukana tuleva suihkuoven tiivistelista varmistavat, että seinän ja oven väli on täysin tiivis.
Ylätankoa on saatavana yhtenä pituutena, ja se on helppo asentaa suihkunurkkaukseen.

  

YLÄTANKO LASIA

 

 

 

Suihkuseinän viimeistelemiseen. 1200 mm leveän suihkuseinän kanssa suositellaan käytettäväksi ylätankoa. Ylätankoa on viisi kokoa: 700/800/900/1000/1200

 

 

 

 

LUE LISÄÄ ASENTAMISESTA
Lataa esite

Etsi jälleenmyyjä / asennusliike

Syötä postinumero tai kaupunki ja etsi lähin jälleenmyyjä tai esittelytila.