Idea

Tietysti! Useimpien mielestä unidrainin® idea on itsestäänselvyys. Ja kaikki oli yhtä itsestään selvää unidrainin® ongelmittomien lattiakaivokalusteiden kehittäjille:

Lattiakaivon täytyy sijaita seinää vasten. Liitokset ulottuvat seinään saakka. Näin päästään eroon kaadon aiheuttamista ongelmista sekä takavuosien tiiviysongelmista, jotka vaurioittivat rakenteita.

Matka ideasta valmiiksi tekniseksi ratkaisuksi on kuitenkin pitkä. Tuotekehitykseen kuluu aikaa. unidrainin® lattiakaivojärjestelmä on patentoitu ratkaisu. Se on tutkittu, ja se täyttää kaikki tarvittavt vaatimukset.

Tulevaisuuden lattiakaivostandardi

Ensimmäinen unidrain® latiakaivo tuli markkinoille vuonna 2003. unidrain® on siitä alkaen näyttänyt tietä uuden ajan lattiakaivoille.

Periaate

unidrainin® perusperiaate on yksinkertainen. Lattiakaivo varustetaan yhdellä tai usealla pystysuoralla liitoksella. Tällöin lattiakaivo jatkuu seinään yhtenäisenä kappaleena. Saavuttaakseen täydellisen vedenpitävyyden unidrain® käyttää samaa tekniikkaa, jota on käytetty rakentamisessa kautta aikojen.

Kun kahden osan liitosten tulee olla vedenpitäviä, liitoskohdat tulee tiivistää huolellisesti.

Huolellinen eristys tulee tehdä myös lattiakourun pystysuoriin seinäliitoksiin. Pystysuorat seinäliitokset luovat yhdessä vesieristyksen kanssa täydellisen vesitiiviin, limittäin menevän liitännän yhtä tai useampaa seinää vasten. Samalla seinäliitokset varmistavat hyvän kiinnityksen koko rakennusprosessin ajan.

Periaate on hyvin yksinkertainen ja looginen mutta myös ainutlaatuinen: unidrain® oli ensimmäinen lattiakaivovalmistaja, joka käytti tiivistämistekniikkaa lattiakaivojen yhdistämisessä seinään. Järjestelmällä on kansainvälinen patentti.

4 unidrainin® osaa

  • ClassicLine ritilä tai HighLine paneeli – erilaisia ulkoasuvaihtoehtoja
  • ClassicLine tai HighLine kehys – useita korkeusvaihtoehtoja
  • Lattiakaivokaluste – seinää vasten tai vapaasti lattialle
  • Viemärikaivo – Useita viemärikaivon koko- ja suuntavaihtoehtoja
idé og princip unidrain

Etsi jälleenmyyjä / asennusliike

Syötä postinumero tai kaupunki ja etsi lähin jälleenmyyjä tai esittelytila.