Idea

unidrain® siirsi ensimmäisenä lattiakaivon aivan seinän viereen ja mahdollisti yksisuuntaisen kaadon. Konseptia on laajennettu suihkuseinien asennukseen: unidrainin® lattiayksikön laippa sopii sekä kiinteään että muunneltavaan moduuliin samoin kuin suihkuseinän teräsprofiiliin varmistaen vesitiiviin ratkaisun.

unidrain® GlassLinen suihkuseinät ja suihkualtaat voi asentaa kahdella eri tavalla: kiinteänä moduulina tai muunneltavana moduulina.

Periaate | Kiinteä moduuli

 

Rakenne

Kiinteä moduuli sopii suihkuseinille, joiden syvyys on 900/1000/1200 mm ja suihkunurkille, joiden leveys on 800/900/1000 mm. Se koostuu kahdesta profiilista, jotka sijoitetaan kohtisuoraan lattiakaivoon nähden. Kiinteän moduulin ansiosta suihkuseinän sijoittaminen on helppoa ja turvallista, ja ratkaisu on sekä tyylikäs että toimiva. Kiinteä moduuli muodostaa suihkunurkkaan 2 prosentin kaadon ja on kuin luotu täydennettäväksi unidrainin® suihkualtaalla. Kiinteän moduulin asennus on turvallista ja helppoa.

Periaate | Muunneltava moduuli


Rakenne

Muunneltava moduuli sopii suihkuseinille, joiden syvyys on 900/1000/1200 mm
ja suihkunurkille, joiden leveys on 700/800/900/1000/1200 mm. Se voidaan liittää olemassa oleviin lattiakaivokalusteisiin 1002/1003/1004. Irrallinen profiili on helppo asentaa. Sen ansiosta suihkuseinän sijoittaminen on helppoa ja turvallista, ja ratkaisu on sekä tyylikäs että toimiva. Muunneltava moduuli muodostaa suihkunurkkaan 2 prosentin kaadon ja mahdollistaa suihkunurkan madaltamisen ympäröivän lattian tasolle.

unidrain® GlassLine

  • Täydellinen kylpyhuoneratkaisu
  • Varma vesieristys koko suihkunurkkaan
  • Helppo ja nopea asennus
  • Saa aikaan kaadon suihkunurkkaan
  • Ei korkeuseroa suihkualueen ja ympäröivän lattian välillä
Kiinteä moduuli
Muunneltava moduuli

Etsi jälleenmyyjä / asennusliike

Syötä postinumero tai kaupunki ja etsi lähin jälleenmyyjä tai esittelytila.